Jennifer Lopez sem tökéletes - már lassan húsz éve őszül

szexi őszülés Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A People magazin a napokban választotta meg JLo-t a világ legszebb asszonyává - de az isteni Jennifer sem tökéletes!

Jennifer Lopez nemrég beismerte: már huszonhárom évesen őszülni kezdett. Azóta kéthetente festi a haját, hogy eltüntesse a lenövését, és titkolja ősz hajtincseit. Az énekes-színésznő azt is elmondta, hogy korai őszülése minden bizonnyal genetikai öröksége: édesapja és édesanyja is hasonlóan fiatalon kezdtek deresedni.

AFP
AFP


"Az első filmjeimmel párhuzamosan kezdtem el őszülni. A génjeim mellett valószínűleg a stressz is rásegített" - mondta a díva, aki azt is elárulta, hogy amióta férjhez ment Marc Anthonyhoz, kéthetente festetnie kell a haját a lenövés miatt. Jennifer nagyon ad magára, és ez meg is látszik: annak ellenére, hogy már nem huszonéves, mégis a People prominens listájának élére tudott kerülni. Titka pedig - saját bevallása szerint - a rendszeres és gondos bőrápolásban, a rengeteg testedzésben és az egészséges étrendben rejlik. "A munkám része, hogy megfelelően nézzek ki" - vallja az énekesnő.

A legszebb nők listáján szerepelt még többek között Halle Berry, Jennifer Garner és Beyoncé Knowles is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.