fashion week kutya csivava
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc kisállatainkat eddig is öltöztettük, sőt vannak, akik ékszereket vásárolnak nekik. A legújabb mánia azonban nálunk is kiveri a biztosítékot.

Sokan szeretik mindenhová magukkal vinni kedvenc kutyusukat, de ez azért már túlzás! Ez a "kutyahordozó" nemcsak abszurd, de igazán kegyetlen találmány is. Nem elég, hogy sokan pórázon viszik magukkal apró kedvencüket plázázni, a műkörmöshöz és a baráti csevejekre is - amit feltehetően az állat nem élvez annyira, mint a gazdi -, de ebben a szerkezetben "utazni" valóságos kínszenvedés a kutyáknak. Az állatok nem divatkiegészítők - még akkor sem, ha Paris Hilton ezt gondolja.

www.orangegreens.com
www.orangegreens.com

A Puppoose nevű találmány egyébként kapható kék, pink, barna és fekete színekben, hogy még véletlenül se okozzon diszharmóniát a gazdi viseletével. Extra kis mérettől - melyek a csivavákhoz hasonló kistestűeknek lettek kitalálva - a nagy méretig kapható a "kiegészítő", mely tizenkétezer forintot kóstál. Kérdés, hogy ki az, aki egy harminc-negyven kilós kutyát képes magára aggatni, és naphosszat cipelni...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.