Elbukhatja az esküvőt Kate Middleton! - Az orvosi vizsgálat dönt

esküvő gyermekvállalás nőgyógyászati vizsgálat Kate Middleton Vilmos herceg termékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szüzességi teszten ugyan nem kell átesnie Kate Middletonnak, viszont vár rá egy kötelező nőgyógyászati vizsgálat, aminek eredménye akár az esküvőt is meghiúsíthatja.

A nagy esküvői készülődés közepette Kate Middleton nemcsak a szertartás miatt izgulhat, hamarosan ugyanis egy mindent eldöntő nőgyógyászati vizsgálaton is át kell esnie. Bár manapság már nem várják el az arától, hogy szűz legyen, azt azért igen, hogy termékeny legyen. Sőt, a leendő király feleségének nem lehetett abortusza vagy gyermeke egy másik férfitól sem, továbbá egy független orvosnak meg kell állapítania, hogy Kate képes-e kihordani a jövőben egy gyermeket - értesült a Blikk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Kate-et egyébként sok kritika érte, hogy nem tud megfelelően viselkedni, sokszor fotózták le például taxikban részegen - szinte fetrengve. "A legtöbb angol lány hideg, és nem jellemző rájuk a szexuális szabadság, nyitottság, ezzel ellentétben Kate igazi rosszkislány. Pontosan tudja, hogy milyen hatással van a férfiakra, és hogyan érjen el náluk mindent, amit csak akar. Vilmos korábban nem találkozott még hozzá hasonló nővel. Kate folyamatosan csábította, izgatta. A herceget születésnapján szexjátékokkal lepte meg, karácsonykor pedig rendre szexi, tangás mikuláslánynak öltözött. A barátnőivel gyakran felbukkantak az Ann Summers szexboltban, a londoni Soho negyedben, ahol bevásárolt, hogy levegye a lábáról Vilmost. Egy dologra azonban mindig nagyon ügyelt, a védekezésre. Nem is véletlenül" - mesélte a leendő hercegné ismerőse.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



5 gyereket megölt, 40-et megrontott a tanár! - Saját napközije volthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110417-5-gyereket-megolt-40et-megrontott-a-tanar-sajat-napkozije.htmlMegjátszotta saját halálát, hogy menekülhessen a tartásdíjtólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110415-megjatszotta-sajat-halalat-hogy-menekulhessen-a-tartasdijtol.htmlMost akar gyereket a 94 éves Gábor Zsazsa férje! - Szerinte nem későhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110415-most-akar-gyereket-a-94-eves-gabor-zsazsa-ferje-.htmlÍgy lehetsz tökéletes édesanya! - 5 hasznos könyv kismamáknakhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110413-igy-lehetsz-tokeletes-edesanya-5-hasznos-konyv-kismamaknak.htmlHajléktalanok gyermekeit fogadják az óvodában - Van, aki éjszakára is maradnahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110413-hajlektalanok-gyermekeit-fogadjak-az-ovodakban-van-aki-ejszakara-is.htmlTapétavágóval metélte körül kisbabáját egy nő! - 13 éves fia végignéztehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110412-tapetavagoval-metelte-korul-kisbabajat-egy-no-13-eves-fia.htmlFrakk kontra Disney: mit nézzen a gyerek?http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110412-frank-kontra-disney-mit-nezzen-a-gyerek.htmlKöltészet napi gyermekversmondó verseny eredményhirdetéshttp://www.life.hu/anyaskodj/20110411-lifehu-jatek-eredmeny.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.