Tavaszi mélytisztítás a legjobb bőrradírokkal

bőrradír arckrém mélytisztítás arcápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegyük a szívünkre a kezünket, és valljuk be őszintén: néha annyira jólesik mellőzni mindenféle pipere-hacacárét, és egy gyors arcmosás után bedőlni az ágyba! Nincs macera a felkenéssel, se a lemosással, csupán bőséges melegvízzel és némi szappannal megszabadulunk a város porától. A kényelmeskedésnek viszont semmi helye az életünkben épp most, hiszen tavasszal bőrünknek hatalmas szüksége van a megújulásra. Ehhez mi szükséges? Hát persze, hogy egy kiváló bőrradír!

Száraz, zsíros, kombinált, de még az érzékeny bőrűek is használhatnak bőrradírt vagy arcpakolást.

Thinkstock
Thinkstock

Sőt mi több, bőrtípustól függően heti egyszer szinte kötelezővé kellene tenni a bőrradírozást, hiszen ezzel a metódussal sikeresen megszabadítjuk bőrünket mindattól, aminek semmi keresnivalója az arcunkon. Összegyűjtöttük kedvenc bőrradírjainkat és pakolásainkat, abban bízva, hogy még a szkeptikusokat is sikerül meggyőznünk.

Lush - Mask of Magnaminty

Ha megveszel a Mojitóért, ezt is imádni fogod! A friss menta nemcsak az orrodat kábítja el, de a bőrödre is hihetetlen hatást gyakorol: a megtisztított, enyhén nedves arcbőrre felkenve 20 percig hagyjuk hatni. Az első néhány percben érzed majd, hogy a bőröd szinte zsizseg a menta élénkítő hatásától. Mi száradás után olykor nem mossuk le rögtön, hanem finom mozdulatokkal leradírozzuk a bőrről. Mondanunk sem kell, hogy a kezelés utáni érzés mennyeien felszabadító.

Ren - Glikolaktikus ragyogás-megújító maszk

A sokszorosan díjnyertes termék a mi rajongásunkat is kivívta, hiszen amellett, hogy egészen mélytisztító hatása van, mégsem szárítja ki a bőrt, vagy csupaszítja le drasztikusan. Ez a maszk is, mint oly sok más termék, a gyümölcsök jótékony savaival dolgozik, melyek érezhetően mélyen bekerülnek a bőrbe. Érezhetően alatt azt értjük, hogy az elfeledett kis pattanásod helyét biztosan érezni fogod, hiszen épp a gyümölcssavak miatt a maszk csíp egy picit. Na persze szó sincs kínokról, sokkal inkább üdítő és nagyon is látványos végeredményről.


BodyShop - C-vitaminos hámlasztó gél

Lustáknak és multifunkciós termékek rajongóinak ajánljuk a BodyShop csodakencéjét, ami egyszerre hámlaszt és táplál. Felesleges áradoznunk a C-viatmin jótékony hatásairól, hiszen ezek mindenki számára ismeretesek, az viszont kevésbé köztudott, hogy a megfelelő kozmetikummal otthon is látványos bőrmegújítást produkálhatunk. Ez a hámlasztó gél megszabadítja bőrünket a felesleges hámrétegtől, a benne lévő papaya és alma (már megint a gyümölcssavak) jótékony savai pedig mélyen tisztítják és élettel töltik meg a bőrt.

St. Ives - Sárgabarackos bőrradír

Egy már-már klasszikusnak mondható kozmetikum, egy jól bevált fürdőszobai elem, nem csoda, ha már az anyukánk is használta. A St. Ives bőrradírja nem véletlenül tudott évtizedeken át a nők egyik kedvenc darabja lenni, hiszen mindent tud, amit egy bőrradírnak tudnia kell: tisztít, hámlaszt és ápol. A sárgabarack nemcsak őrülten finom, de a magja olyan antioxidánsokat tartalmaz, melyekért a bőrünk hálaéneket zeng majd. Hogy miért imádjuk még? Mert oly sok társával ellentétben semmiféle kemikáliát nem tettek bele!



Hogyan legyek jó nő? - Takács Nóra tippjei

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=xQKw7AejsgZkjCMq



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.