dalszövegíró újságcikk Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga újabb botrányos öltözete egy teljesen áttetsző, csak a legfontosabb részeket takaró, de minden mást láttató ruhadarab.

Az énekesnő legutóbbi interjújához készült képek megint rendhagyóra sikeredtek. Most nyoma sincs a nyers húsnak és az égimeszelő lábbeliknek - Gaga egy áttetsző anyagot választott "öltözetéül." A Pokerface előadója kebleit eltakarja a kezével, nemi szervét pedig egy cipzár "óvja", de azt így is megállapíthatjuk, hogy Gaga a brazilgyanta nagy rajongója.

www.nme.com
www.nme.com

Az énekesnő legújabb dala, a Judas már hallható a rádiókban - ennek apropóján mesélt a huszonöt éves dalos pacsirta a hírnévről és magáról egy keveset, de azt is elpanaszolta, hogy szerinte a sikerei ellenére sem értik őt igazán az emberek. "Azt hiszik, a külsőségek miatt vagyok, aki vagyok. Ez egyáltalán nem igaz. Ha leveszem a nyomorult parókámat, a durva cipőimet, az extrém ruhákat, mindent, de kapok egy mikrofont és egy zongorát, akkor is képes vagyok megríkatni bárkit. Nem azért vagyok népszerű, mert valaki agyából kipattantam. Saját magam írom a dalokat, zenét szerzek. Sokkal több vagyok, mint gondoljátok" - vallotta Lady Gaga.

Lady Gaga újságírónak áll?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110410-lady-gaga-munkat-valt-es-ujsagironak-all.htmlLady Gaga haja hullik a sok szőkítés miatthttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110329-lady-gaga-haja-hullik-a-sok-szokites-miatt.htmlÍgy bulizott Lady Gaga a szülinapjánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110329-igy-bulizott-lady-gaga-a-szulinapjan.htmlLady Gaga túl messzire menthttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110322-lady-gaga-tul-messzire-ment.htmlGaga topmodellnek állthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110303-lady-gaga-thierry-mugler-kreacioit-mutatja-be.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.