méregtelenítés diéta tavasz étrend megújulás Györki Niké fogyókúra tisztító kúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várd fitten a jó időt, szabadítsd meg testedet a télen felhalmozódott méreganyagoktól! Györki Niké, a Life.hu dietetikusa összeállított egy tavaszi tisztítókúrát, hogy felfrissüljön tested, lelked!Mielőtt belekezdenél a kúrába, feltétlenül olvasd el első cikkünket, ahol az egész heti bevásárlólistát és minden fontos tudnivalót megtalálsz!

Thinkstock
Thinkstock

Elérkezett a várva várt gyümölcsnap! Ezen a napon 2-3 kg gyümölcsöt majszoljunk, ízlésünk szerint, de ha egy mód van rá, ne a legmagasabb kalória tartalmúak közül (szőlő, banán) válasszunk! Ha gyomrunk érzékeny és a gyümölcsök fogyasztása kellemetlen érzést vált ki, akkor rágcsáljunk melléjük 3-4 korpovit kekszet. Reggel és este esetleg natúr, azaz nem cukrozott joghurttal, vagy kefirrel is kiegészíthetjük a napi menüt. 2,5-3 óránként étkezzünk, és most se maradjon el a megfelelő mennyiségű víz elfogyasztása. Pihenjünk sokat, de esetleg tehetünk egy könnyed délutáni sétát ebben a gyönyörű időben!

A témában kérdezd cikkünk szerzőjét, a Life.hu dietetikusát, Györki Nikét!



A pénteki étrendet csütörtökön 16 órakor találod meg a Life.hu-n!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.