Így főzz mennyei olasz kávét otthon!

gép kávé kapszulás kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szeretnéd az igazi olasz kávézókban készült italok minőségét otthon is élvezni, megteheted, hiszen a kapszulás kávéfőző gépek mindig ugyanolyan minőségben és ízben képesek megfőzni a feketédet - gyakorlatilag helyetted.

Régi kotyogós, instant kávéporok vagy netán a kávégépek? Ha te sem tudtad még eldönteni, hogy hogyan készítsd el kedvenc reggeli kávédat, mi most segítünk, és a legegyszerűbb megoldás mellett tesszük le a voksunkat. Biztos te is szemeztél már egy-egy kapszulás kávégéppel, csak lehet, hogy túl drágának találtad, vagy macerásnak tűnt a kávé elkészítése benne. Az első ilyen kütyük megjelenése óta számos gyártó dobta piacra gépeit, amelyek lassan árban is verik hagyományos kávéfőzők költségeit.

Thinkstock
Thinkstock



A kapszulás kávéfőzők - bár első ránézésre furcsának tűnnek -, mégis mindig friss és jó minőségű kávé főzhető bennük. A zárt rendszer egyszerűen, gyorsan és tisztán kezelhető, a kávéfőzéshez nincs szükség nagyobb előkészületre.

www.martello.hu
www.martello.hu

CASOLINO

A kapszulák akkor is előnyösek, ha csak hetente egy-két alkalommal fogyasztasz kávét, mert így nem szükséges nagyobb mennyiségű kávét otthon tartani, egy-egy főzés után nem kell kitisztítani az egész rendszert, a kapszulák pedig egy mozdulattal kivehetők a készülékben található tartályból. Ráadásul ezek a gépek sokkal ritkábban hibásodnak meg, mint a darálóval, vagy víz- és kávéadagolóval ellátott eszközök.

www.martello.hu
www.martello.hu

VERONA



Az egyik nagy áruházlánc kínálatában kétféle kapszulás kávégépet ajánlunk. A kisebb, mindössze 12 cm széles, 0,9 literes víztartállyal rendelkező CASCOLINO ideális választás azoknak, akiknek ugyan kisebb a konyhájuk, ám mégis szeretnék azt feldobni egy mutatós és praktikus kávéfőzővel. A nagyobb, 1,5 literes víztartállyal érkező VERONA az igazi olasz kávézók hangulatát varázsolja minden konyhába.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.