Vilmos herceg esküvője trónörökös kisbaba Egyesült Királyság Kate Middleton menyasszony Vilmos herceg gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az sem kizárható, hogy úton van a trónörökös, de az majdnem biztos, hogy idén "bekopogtat" Vilmos herceg és Kate Middleton első gyermeke.

Lehet, hogy már ketten vannak?

Diana hercegnő egykori bizalmasa, Andrew Morton azt állítja hamarosan megjelenő könyvében, hogy az ifjú házasoknak nem kell sokat várniuk a gyermekáldásra. Ezzel összecseng az is, hogy egy palotai alkalmazott kikonyogta, hogy Kate reggeli rosszullétekkel küzd.

- Az biztos, hogy Kate nagyon vágyik egy gyermekre, hiszen ezzel biztosíthatná pozícióját a királyi családban. Akarata pedig a
windsorok 170 éves hagyományával is egybevág - írta Morton a William and Catherine: Their Lives, Their Wedding című könyvében.

A királyi családban mindig viszonylag hamar érkeztek a trónörökösök. II. Erzsébet édesanyja, Victoria anyakirálynő, maga az uralkodó és Diana is az esküvő utáni egy évben estek teherbe.

Vilmos sem bánná, ha hamarosan kisbabájuk születne, barátainak ugyanis már említette, hogy szeretené, ha kedvese minnél hamarabb teherbe esne.

Kate Middleton mindenkit levett a lábáról!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110429-kate-middleton-mennyasszonyi-ruhaja.htmlIlyen lesz Vilmos herceg és Kate Middleton házasságahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110428-kiralyi-eskuvo-ilyen-lesz-vilmos-herceg-es-kate-middleton-hazassaga.htmlKate Middleton vékonyabb, mint valaha - fogyókúrázik vagy stresszel?http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110422-kate-middleton-vekonyabb-mint-valaha-fogyokurazik-vagy-stresszel.htmlMagyar tervezők álmodták meg Kate Middleton esküvői ruhájáthttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110421-magyar-tervezok-almodtak-meg-kate-middleton-eskuvoi-ruhajat.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.