Pippa Middleton Alexander McQueen Cameron Diaz estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő és Vilmos herceg esküvőjén talán a legjobban a menyasszonyi ruhát vártuk, mely be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. Az ara testvére, Pippa Middleton azonban túlszárnyalt minden elképzelést, remekül festett abban a ruhában, melynek mását Cameron Diaz már jóval korábban viselte...

Pippa varázsosan festett az évtized esküvőjén a hófehér Alexander McQueen kreációban. De amíg Katalin hercegnő egyedileg tervezett ruháját még csak most kóstolgatja a világsajtó és a kritikusok, addig Pippa estélyije már bejárta a vörös szőnyeget. Pippa ugyanis Cameron Diaz hollywoodi színésznő ruhájának mását választotta, amit a 2010-es Golden Globe gálára terveztek neki. A különbség annyi, hogy Cameroné szaténból készült, a színe pedig piros volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A ruhát - mely Alexander McQueen 2009-es kollekciójából származik - eredetileg egy fekete övvel a derekán kellett volna viselni, de mindkét hölgy úgy döntött, hogy mellőzi ezt. Pippa és Cameron is kevés kiegészítővel viselték a kreációt: Katalin húga egy fehér Jimmy Choo cipővel és az édesanyja által tervezett gyémántfülbevalóval dobda fel a megjelenését, míg a hollywoodi sztár egy Van Cleef karperecre, Ferragamo cipőre és egy hatalmas esernyőre szavazott. Azt meg kell hagynunk, hogy Pippa sokkal jobban választott: karcsúbbnak és légiesebbnek tűnik a vele közel azonos súlyban lévő Cameron Diaznál. A piros szatén sokkal jobban erősít. Cameron, van még mit tanulnod az újdonsült angol stílusikontól!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.