Mindent a nézettségért! Nyers kacsaembriót evett élő adásban a sztárszakács

séf embrió kacsa Gordon Ramsay sztárszakács
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A temperamentumos szitkozódásairól híres séf konyhájára mostanság rájár a rúd. Úgy tűnik, hogy Gordon Ramsay ezért mindent megtesz, hogy újra a figyelem középpontjába kerüljön, nemrég még egy kacsaembriót is jóízűen elfogyasztott, hogy növelje a nézettségét.

Miután kamerák előtt megevett egy pulykát, majd egy malacot, a Michelin-csillagos séf ezúttal Kambodzsába utazott, ahol egy kacsaembriót evett meg élő adásban. Tette mindezt úgy, mintha csak egy sima lágytojást kanalazott volna ki: először feltörte a kacsatojás tetejét, majd a kis embriót szépen kikanalazta. A csípős nyelvű szakács arcán mindeközben az undor legkisebb jele sem látszódott, sőt, miután lenyelte az embriót, elismerően nyugtázta, hogy kellemes íze volt. A bizarr vacsora egyébként Ramsay egyik tévéműsorának az állomása volt, melynek során a nézők végigkövethetik, ahogy a sztárszakács végigkóstolja és főzi Délkelet-Ázsiát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Habár Kambodzsában a kacsaembrió igazi ínyencségnek számít, valószínű, hogy Ramsay ezzel a húzással inkább csak hatásvadász módon a karrierjét próbálta újra fellendíteni. A sztárszakács magánélete és karrierje ugyanis egyaránt hullámvölgybe jutott mostanság. Idén nyáron pedig lejár a Channel 4 brit tévécsatornával kötött szerződése is, amit félő, hogy nem hosszabbítanak meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.