fashion week divattervező Kozma Orsi koncert ruha énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar tervező ruháját viseli hétfői nagykoncertjén Kozma Orsi. A nyitott, derékhangsúlyos extravagáns darabot Szegedi Kata tervezte. Muszlinból készült, bőr berakásokkal, hangsúlyos vállal, a hátán geometrikus kivágásokkal, melyeket szintén muszlin csíkok kereszteznek. Orsi az elegáns fekete változatot viseli majd.



Forrás: kozmaorsi.hu
Forrás: kozmaorsi.hu


"Azért döntöttem emellett, mert nagyon nőies, ugyanakkor igazán merész is. Egyszerűen kozmopolita hangulatot teremt, kiválóan passzol ahhoz, amit a Kozma Orsi Quartet képvisel a zenében. Nem először dolgozom fiatal, magyar tervezővel, és nagyon örülök annak, hogy egyre inkább reflektorfénybe kerülnek idehaza. A ruha, a látvány nagyon sokat tesz egy koncert összképéhez, Katában pedig igazi partnerre találtam"- árulta el az énekesnő.

Orsi előszeretettel viseli magyar tervezők ruháit, különösen kedveli Kárpáti Éváék és Nagy Ágotáék kollekciót, ugyanúgy, mint Stumpf Imre, Martin Krisztina, Füzes Eszter és Tóth Bori alkotásait.

A Kozma Orsi Quartet nagykoncertje május 9-én lesz a Művészetek Palotájában!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.