Agyonretusálták a világ egyik legszebb nőjét

Armani Megan Fox Transformers arcápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A többször is a világ legszexibb nőjének választott Megan Fox még csak huszonnégy éves, bőre szinte makulátlan, ennek ellenére a legújabb reklámfilmjében agyonretusálták az arcát.

www.giorgioarmanibeauty-usa.com
www.giorgioarmanibeauty-usa.com

Megan arca a legújabb plakátokon valószerűtlenül simának fest. A Transformers sztárja lett az idei Armani Regenessence Youth Regenerator kozmetikum arca - a cég valószínűleg azért vitte túlzásba a retusálást, hogy minél több női vásárlót meggyőzzön a termék hatékonyságáról. A krém egyébként 24 órás védelmet nyújt a bőrnek, C-vitamin-tartalmának köszönhetően élettel tölti fel a sejteket, és javítja a bőr regenerációs képességét.

Megannak a maga huszonnégy életévével nem lehet oka panaszra - már ami az arcbőrt illeti -, így igen csalóka, amikor vele próbálják eladni a jóval érettebb bőrre kifejlesztett kozmetikumot. Már korábban is megszokhattuk, hogy fiatal lányok reklámoznak arcápolási termékeket - de ezúttal a készítők ismét túzásba este a retusálást illetően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.