Csodás virágillatú parfümök tavaszra

virág tavasz parfüm illat Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vagy se terhes és még csak allergiás sem vagy az illatokra, mégis rosszul vagy a tömény felhőbe burkolt egyénektől? Nos, ebben aztán a világon semmi különleges és meglepő nincs, hiszen az igazán jó minőségű parfümöket nagyon könnyű túladagolni. Bárkivel megesik, hogy a kelleténél többet löttyint vagy fúj magára az isteni illatból, így a nyár közeledtével viszont jobb ügyelni ezekre az elszúrt mozdulatokra.

Nehéz, testes, súlyos, barokkos... sorolhatnánk tovább a tavaszra és nyárra kicsit sem való parfümök jelzőit. Természetes, hogy a melegben izzadunk, pórusaink is másként működnek, ezáltal a jól bevált parfüm illata is megváltozhat a bőrünkön. Mindezek miatt érdemes friss és finom virágillatú parfümöt viselni ezekben a hónapokban, jóllehet ezek is parfümök, vagyis igen nagy koncentrációban tartalmaznak olajokat, mégsem válnak terhessé a bőrünkön.

Thinkstock
Thinkstock

Hermés Un Jardin Sur Le Toit

A Hermés a vérbeli luxus példaképe, így saját termesztésű virágaiból és gyümölcseiből készült parfümje nem lehet más, csak tökéletes. Leghangsúlyosabb akkordja a magnólia, de érezhetünk benne rózsát, almát, barackot és a friss fű illatát is.

Thinkstock
Thinkstock

Bvlgari Mon Jasmin Noir

A jázminillatú parfümöt azok számára alkották, akik nem szeretnek csupán virágillatban tobzódni. A "fekete jázmint" megszagolva érezhetjük, hogy a virág friss és nőies illatán túl van valami sötétebb, erősebb ív is az illatban. Hogy mi az? Ez maradjon a Bvlgari titka.

Thinkstock
Thinkstock

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Marc Jacobs Daisy parfüméért nem nehéz rajongani, hiszen tökéletes nappali illat: üde, szexi, enyhén feltűnő és hihetetlenül tartós. A Daisy sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az egyre szélesedő paletta, melynek újabb tagja a kevésbé erős, inkább nyári viseletre alkalmas Eau So Fresh.



Chloé Love

A Chloé nő sejtelmes, különleges és végtelenül kifinomult. Ha azonosulni tudsz ezekkel a jelzőkkel, talán érdemes közelebbről is megismerned ezt a finom virágos illatot, ami természetesen csakis első osztályú virágokból készült.

Thinkstock
Thinkstock

Gucci Flora

Az eredeti Flora parfüm lazább, vizesebb változata a közelmúltban debütált, mi pedig rögtön beleszerettünk. A pacsuli és szantálfa észbontó elegyét tartalmazó parfüm olyan érzést sugall, mint a nyár maga: játékosság, felhőtlenség és a "bármi megtörténhet" érzése.

Thinkstock
Thinkstock

Shiseido Zen

Teafalevél, rózsa és jázmin. Mind üdítően hat az érzékszerveinkre, kiváltképp a Shiseido parfümjében. Nincs benne semmmi fellengzősség, semmi feltűnősködés, csupán visszafogott merészség. Te vajon ilyen vagy?

Thinkstock
Thinkstock

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Hogyan legyek jó nő? - Szép, ápolt lábakat a szandiba!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110511-hogyan-legyek-jo-no-pedikur-szep-apolt-labakat-a.htmlÍme az ország legszebb főiskolásai!http://www.life.hu/szepulj/20110510-ime-az-orszag-legszebb-foiskolasai.htmlA hajszárítás aranyszabályaihttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110510-a-hajszaritas-aranyszabalyai.htmlProfesszionális szépészeti kellékek a te fürdőszobádba is!http://www.life.hu/szepulj/20110510-professzionalis-szepeszeti-kellekek-a-te-furdoszobadba-is.htmlVörös hajra váltott a hollywoodi szőkeséghttp://www.life.hu/szepulj/20110509-vorosre-festette-a-hajat-scarlett-johansson.html5 sztárfrizura, amit soha ne utánozz!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110509-5-sztarfrizura-amit-soha-ne-utanozz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.