fashion week Kate Hudson Goldie Hawn Helena Bonham Carter Sarah Ferguson Demi Moore Fergie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Minden nő olyan lesz, mint az anyja: ez az ő tragédiája. A férfi sohasem lesz olyan: ez pedig az ő tragédiája." - vallotta Oscar Wilde. Vajon igaza van, és minden lány - ha akarja, ha nem - végül olyanná válik, mint az édesanyja?

Beatrice és Eugenie hercegnők pompásnak egyáltalán nem nevezhető, ízléstelenül harsány ruhakölteményekben vonultak be a Westminster-apátságba a királyi esküvőn. A két hercegnő édesanyja nem más, mint a brit királyi ház feketebáránya, Fergie - Sarah Fergusson -, aki sosem a kifinomult ízléséről volt híres. Beatrice és testvére kapcsán kezdtünk el kutakodni és megnézni néhány ismert sztáranyukát és lányát, vajon náluk is öröklődött-e a rossz vagy éppen a mesteri stílusérzék.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! A legszebb virágmintás ruhadarabok és kiegészítők képgalériánkban! Katt ide!




Sokszor kritizálják Demi Moore-t azért, mert a számtalan szépítészeti beavatkozás miatt az arcbőre feszesebb, mint a nála huszonöt évvel fiatalabb lányaié. Ennek ellenére a színésznő stílusérzéke igen jó - kifogástalan alakjára szinte mindig megtalálja a megfelelő ruhát. Lányai korábban elvetették a súlykot, de ahogy beérnek, egyre inkább érezhető rajtuk édesanyjuk hatása. Tallulah, Demi legfiatalabb lánya szerint édesanyja a követendő stílusikon - gyakran választ hozzá hasonló ruhát, csak kicsit fiatalosabb kiadásban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Goldie Hawn és Kate Hudson

A sztáranyukát, Goldie-t mindig is a kissé "tündibündi" stílusa jellemezte - Oscar-díjas lánya, Kate sem tud megválni a színektől, fodroktól és a kislányos mintáktól. Ez azonban mindkettejüknek remekül áll, hiszen szőkeségük, karcsú alakjuk és bájos arcuk ezekben a kreációkban érvényesül igazán. Kate-re ránézve nem is lehet kérdés: ő tényleg anyja lánya!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Elképesztő látvány, megmozdulnak a fotók! Nézd meg képgalériánkat!


Elena and Helena Bonham Carter


Az extrém ruhaviseleteiről ismert angol színésznőnek volt kitől örökölnie a divathoz való érdekes hozzáállását - édesanyja, Elena sem épp a hagyományos vonalakat, klasszikus szabásokat és az egyszerű színeket kedveli. Mindenesetre Helena igazi színfolt a filmvilágban, és akármekkora bakikat is követ el, ez mind az ő különös egyéniségéhez tartozik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ivana és Ivanka Trump

A milliárdos amerikai üzletember, Donald Trump exfelesége és lánya olyan, mint két tojás. A hatvankét éves Ivana és harmincéves lánya mindig a magasabb körökben mozogtak - ruhatárukat is ennek megfelelően állították össze. Gardróbjuk nagy részét koktélruhák, méregdrága kosztümök és estélyik alkotják - és bár már igen régen nem laknak együtt, ha találkoznak, mégis úgy érzik, együtt választották ki ruháikat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.