Most már biztos! Babát vár a megosztó politikus gyönyörű felesége

Nicolas Sarkozy modell Carla Bruni terhes politikus állapotos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már biztos: Carla Bruni, Nicolas Sarkozy francia elnök felesége állapotos - a pár az első közös gyermekét várja.

Már hetekkel ezelőtt felröppentek a hírek, hogy a francia miniszterelnök neje babát vár, de ezeket csak most támasztották alá: az ara édesanyja és apósa is elpletykálta az örömhírt. Ennek hatására a legnagyobb francia lapok kezdtek nyomozásba, majd bebizonyosodott Carla terhessége.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 43 éves, olasz származású Carla Bruni korábban manökenként és énekes-dalszerzőként tevékenykedett. Három évvel ezelőtt házasodott össze Nicolas Sarkozy francia elnökkel. A baba még csak néhány hónapos, így mindenképpen megszületik a jövő tavaszi francia elnökválasztásokig, ami sokat dobhat Sarkozy népszerűségén.

Carla második gyermekét várja: fia, Aurelien 2001-ben született meg, édesapja a filozófus Raphael Enthoven. Nicolas Sarkozynek két fia van: Pierre 26 éves, Jean pedig 24 - ők a politikus első házasságából születtek Marie-Dominique Culiolitól. Harmadik gyermeke, Louis 14 éves, az ő édesanyja Sarkozy második felesége, Cecilia Ciganer-Albeniz. A francia Closer magazin szerint a miniszterek már tudnak a terhességről, de mivel még korai fázisban van, nem akarták a nagy nyilvánosság elé tárni. Carla egyébként már hosszú ideje nagyon szeretne teherbe esni Sarkozytől: karácsony után Indiában járt, és egy újabb fiúért fohászkodott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.