Dobó Kata terhesség állapotos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Dobó Kata végre révbe ért: első gyermekét várja a gyönyörű színésznő.

A HOT! magazinnak Dobó Kata megerősítette: kisbabát vár. A színésznő három hónappal ezelőtt még cáfolta a róla megjelent híreszteléseket, miszerint állapotos. A 37 éves színésznő mindig is féltve óvta magánéletét, és soha nem nyilatkozott aktuális szerelmi életéről sem, most azonban már nem titkolja az örömhírt, hogy első gyermekével várandós. ,,Jó ideje vártunk már a babára. Bár szívem szerint még vártam volna ezzel a bejelentéssel, de már annyira látszik, hogy nem lehet tovább titkolni. Szeretném végre büszkén viselni a pocakom és nem azt lesni állandóan, hogy vajon ki veszi észre és kürtöli világgá idő előtt." - vallotta a színésznő a magazinnak.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Dobó Kata és párja, Gulyás Levente

Babázzunk együtt! Mondd, te hogy érzed magad?

A miniszter félrelép és a Csak szex, és más semmi főszereplője és kedvese még nem tudják a baba nemét - számukra csak az a fontos, hogy egészséges legyen a kicsi. Kata azt is elárulta, hogyan viseli a terhességet: ,,Azon kívül, hogy nagyon fáradékony vagyok és bármikor bármennyit tudnék aludni, fizikálisan nem visel meg. Nem voltak rosszulléteim, nem lettem kívánós. A hormonális változások engem érzelmileg ,,gyötörnek" meg. A már-már elviselhetetlen hangulatingadozásaimat szívesen elcserélném arra a hirtelen rám törő vágyra, hogy például nem tudok karamell fagyi nélkül létezni." - mesélte Kata a Hot! magazinnak.

Dobó Kata 2006-ban szakított Andy Vajna producerrel, majd 2008-ban ismerte meg jelenlegi kedvesét. A színésznő akkoriban a békéscsabai színház társulatánál kezdett dolgozni. Kapcsolatukat eleinte igyekeztek titokban tartani, hiszen a férfinak családja volt. Később összeköltöztek, és egy-egy partin már együtt jelentek meg, de kapcsolatukról soha nem beszéltek szívesen.

Tipp! Lehetetlen sztárpárok, nézd meg, hogy mutat Leonardo DiCaprio Marilyn Monroe oldalán! Katt ide!



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.