Takács Nóra takarítás lusta Hogyan legyek jó nő? fitnesz fogyókúra sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegye fel a kezét, aki szeret takarítani! Köszönöm, gondoltam, hogy senki. Én sem. Ezért mindenfélét kitalálok, hogy eltereljem a figyelmemet. Felcsavarom a hangerőt és zenére táncolva porolgatok, fél szemmel tévét nézek, vagy például mostanság tanulok mosogatás közben. Ha ez a sok minden megy egyszerre, akkor egy kis tudatos testedzés miért ne menne közben?  

És láss csodát, megy is:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=IBgFvT2qgtihasnv

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!



Viszonylag kis lakásom van, de még így is csak nagyon elszánt pillanatomban kezdek neki mondjuk egy alapos függönymosásnak vagy padlótisztításnak. Még ennél is nehezebben veszem rá magam, hogy fussak egyet a parkban vagy bicajozzak. Kicsit lusta vagyok, nincs mit szépíteni. Régebben viszonylag könnyen átsiklottam ezen hibám felett, sőt igazából fel sem tűnt. A koleszban mindig volt egy jófej szobatárs, aki kérés nélkül elmosogatta az én tányéromat is, a modellvilágban pedig mindig akadt egy lakótárs, aki bűntudatot keltően sokat sportolt, ezzel ösztönözve engem is a mozgásra. Így aztán lustaságomra csak akkor derült igazán fény, amikor saját lakásba költöztem egyedül, messze a jó öreg társaktól.

Thinkstock
Thinkstock

A tányérok többet nem takarították el magukat, a szemét nem szaladt le önként, a szőnyeg pedig nem rázta le magáról a morzsákat. Nem volt többé lakótárs, aki edzésre buzdítana vagy legalább elhívna úszni egyet. Nekem kellett rávenni magamat a mozgásra. Szépen lassan kialakítottam a saját munkamenetemet és megtaláltam a helyes utat. Ma már takarítás közben is tornázgatok, mert miért ne? Csak azzal elégetek nagyjából 50 kalóriát, hogy beágyazok. Újabb 110-et, ha söprögetek, de a főzéssel is letudok 85-öt. A két legyet egy csapásra elv pedig külön csábító ebben a házi fitneszben. Lakástakarítás és testedzés - kipipálva aznapra a listán.

Hogyan legyek jó nő? - Szép, ápolt lábakat a szandiba!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110511-hogyan-legyek-jo-no-pedikur-szep-apolt-labakat-a.htmlHogyan legyek jó nő? - Hódító tavaszi sminkhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110504-hogyan-legyek-jo-no-tavaszi-smink.htmlHogyan legyek jó nő? - Kényeztető banános hajpakolás a gyönyörű tincsekérthttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110427-hogyan-legyek-jo-no-kenyezteto-bananos-hajpakolas-a-gyonyoru.htmlHogyan legyek jó nő? - Szabad-e locsolni?http://www.life.hu/szepulj/20110420-hogyan-legyek-jo-no-szabade-locsolni.htmlHogyan legyek jó nő? - Isteni fogyókúrás leveshttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110413-hogyan-legyek-jo-no-gazpacho.htmlHogyan legyek jó nő? - Varázsolj hollywoodi szempillákat!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110407-hogyan-legyek-jo-no-mindent-a-muszempillakrol.htmlHogyan legyek jó nő? - Kényeztesd magad, mint Kleopátra!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110330-hogyan-legyek-jo-no-tejes-mezes-furdo.htmlHogyan legyek jó nő? - Okos megoldások vészhelyzetrehttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110323-hogyan-legyek-jo-no-sminklemosas.htmlHogyan legyek jó nő? - Készíts kontyot 15 perc alatt!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110316-hogyan-legyek-jo-no-keszits-konytot-15-perc-alatt.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.