méregtelenítés diéta vitaminok turmix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a tökéletes idő, hogy megtisztítsd a szervezeted a téli hónapok alatt felhalmozódott méreganyagoktól, hogy energikusan és frissen indulhass neki a nyárnak. Szerencsére ehhez sem koplalnod, sem szenvednek nem kell. Elég, ha kikevered a következő ízletes turmixot. Két éve sokan kipróbáltátok, most elevenítsük fel újra a Life.hu kedvenc méregtelenítő turmix receptjét!


Thinkstock
Thinkstock

Hozzávalók:

- fél csésze hideg víz
- fél marék szeletelt uborka
- egy marék apróra vágott zellerszár
- 1 érett avokádó belseje

A hozzávalókat öntsd bele a turmixgépbe, és alaposan keverd össze. Ha túl sűrűnek találod, adhatsz hozzá még egy kis vizet, és máris kész az isteni finom ital.

Igazi vitaminbomba

Amellett, hogy remek íze van és az éhség ellen is kitűnő, ez a turmix rengeteg, a szervezet számára nélkülözhetetlen anyagot tartalmaz. A zellerben például 14-féle fájdalomcsillapító komponens található, emellett tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal: riboflavint, B6-vitamint, pantoténsavat, kalciumot, magnéziumot, foszfort, C-vitamint, K-vitamint, folsavat, káliumot és még mangánt is tartalmaz. Az uborkában is sok a C-vitamin, továbbá a kálium, az avokádó pedig rengeteg rostot, fehérjét és egészséges zsírt tartalmaz.

A méregtelenítő turmixból nem szabad sokat inni. Ha kíváncsi vagy, mennyit fogyaszthatsz belőle, vagy még több méregtelenítő turmix receptje érdekel, kattints ide!



Felejtsd el a kenyeret! Íme, a tökéletes szendvics fogyni vágyóknak!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110519-felejtsd-el-a-kenyeret-ime-a-tokeletes-szendvics-fogyni-vagyoknak.htmlImádsz nassolni? Így lehetsz mégis tökéletes formában a bikiniszezonban!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110518-imadsz-nassolni-igy-lehetsz-megis-tokeletes-formaban-a-bikiniszezonban.htmlA 10 legerősebb méregtelenítő zöldség és gyümölcs - Így fogyaszd őket!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110516-a-10-legerosebb-meregtelenito-zoldseg-es-gyumolcs-igy-fogyaszd.htmlLátványos fogyás hetek alatt: bébiétel-diétával tartja formában magát az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110512-latvanyos-fogyas-hetek-alatt-bebieteldietaval-tartja-formaban-magat-az-xfaktor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.