Amerikai pite fogyókúra Tara Reid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Amerikai pite sztárja, Tara Reid külseje igencsak kétségbeejtő.

A szexi szőkeség fényképe annak idején tinik millióinak falán díszelgett, a fiúk odáig voltak dús idomaiért. Az egykori tinisztár azonban szó szerint csonttá soványodott, beteges külsejére pedig már normális ruhákat sem talál. Miss Reid állítólag csak salátán él, és valóban, a róla készült képek nagy részén leveleket majszolgat az egykori tinisztár.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tara most és egy évvel ezelőtt

A harmincöt éves Tara karjai nagyon vékonyak, és a bordái is kilátszanak. A szőkeség mögött nehéz időszak áll: állandóan étkezési zavarokkal küzd, emellett pedig súlyos alkoholproblémái is vannak. 2009-ben hatvan napot töltött egy malibui rehabilitációs intézetben. A színésznő kálváriája egy 2004-es, rosszul elvégzett mellműtéttel kezdődött, azóta pedig gyakori vendége a plasztikai sebészeteknek. A színésznőnek azonban hamarosan vissza kell találnia egykori önmagához, mert jövőre egy újabb Amerikai pite-részt kezdenek forgatni.

Elcsúfították az egyik legszebb hollywoodi színésznőthttp://www.life.hu/szepulj/20110526-elcsufitottak-scarlett-johansson-szinesznot.htmlBombanőt rejtegetett a népszerű énekes!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110523-bombano-a-u2-enekesenek-lanya.html7 egészségmítosz - igaz vagy hamis?http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110525-7-egeszsegmitosz-igaz-vagy-hamis.htmlSorozatosan bakizik a frizurájával Michelle Obamahttp://www.life.hu/szepulj/20110526-michelle-obama-szornyu-frizuraval-jelent-meg.htmlHogyan legyek jó nő? - 2 szexi nyári frizura, amit magad is elkészíthetszhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110525-hogyan-legyek-jo-no-2-szexi-nyari-frizura-amit.htmlApróságok, amikkel könnyedén feldobhatod a frizurádhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110524-aprosagok-amikkel-konnyeden-feldobhatod-a-frizurad.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.