A Middleton nővérek szépségtitkai

frizura Pippa Middleton Katalin hercegnő Kate Middleton Vilmos herceg smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kijelenthetjük, hogy Katalin hercegnő és húga, Pippa Middleton kész aranybánya, ha a divattervezők, a divatházak vagy a kozmetikai márkák szempontjából nézzük. Bármit is vesznek vagy kennek magukra, az interneten azonnal kiderül, mi volt az, és máris nők tízezrei csapnak le pont olyan vagy nagyon hasonló termékekre. Ahelyett, hogy márkaneveket sorakoztatnánk fel, inkább kilestük a világ jelenleg két legismertebb nőjének szépségtitkait.

Hercegnői hullámok

A nővérek egyik legnagyobb bizalmasa minden valószínűség szerint Richard Ward mesterfodrász, aki a gyönyörű, hercegnői hullámokért felel. Amíg a kilencvenes években mindenki Jennifer Aniston Rachel-frizuráját szerette volna a fején tudni, most számtalan nő a Katalin hercegnőjéhez hasonló, lágyan omló, mesebeli fürtökre vágyik. A hajvasalók helyett ezentúl valószínűleg a hajsütővas lesz a sláger. A hullámokban végződő frizura klasszikus, elegáns nőknek áll jól, akik ragaszkodnak a hosszú tincsekhez. Ilyen tökéletes frizurát persze csak egészséges és csillogó hajból lehet készíteni - vallja Kate mesterfodrásza is -, ezért a legfontosabb, hogy ne feledkezz meg a hajbalzsamról és kéthetente iktass be hajpakolást.

Fórum: Te honnan tudtad, hogy ő az igazi?



Forrás: AFP
Forrás: AFP


Engedd szabadon!

Ha már valakit ilyen hosszú, mély színű, egészséges, egyszóval gyönyörű hajzuhatag tesz még szebbé, egyenesen tilos kontyba csavarnia vagy állandóan copfba fognia a haját! Tanuljunk inkább a Middleton nővérektől, akik többnyire kiengedve, maximum félcopfba kötik össze a hajukat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Az elmaradhatatlan szemceruza

A nővérek sminkje is sokban hasonlít egymásra. Mindketten inkább a szemhangsúlyos sminket részesítik előnyben, a szájukra csak hússzínű szájfényt tesznek. Pippának gyönyörű, mogyoróbarna szemei vannak, míg Katalin kékeszöld szemeket örökölt. Hiába a különbség, a szemceruza és az éjfeketére festett szempillák egyiküknél sem hiányozhatnak. Vannak, akik szerint tetováltatták a szemüket, mert minden alkalommal ugyanúgy senki nem tudja kihúzni a szemét - márpedig nekik sikerül. A lényeg, hogy az alsó szemhéj kihúzásával ismét régi-új trendet teremtettek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Tökéletes francia manikűr

Katalin tökéletesen felmérte azt, hogy sok-sok évvel később is előkerülnek például az eljegyzéséről készült fotók, ezért bölcsen döntött, amikor az épp aktuális körömlakktrend helyett a klasszikus francia manikűrre voksolt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP




Forrás: AFP
Forrás: AFP



Életerő, egészség!

Annak ellenére, hogy a testvérek olyan országban nőttek föl, ahol többet esik az eső, mint amennyit a nap süt, majd' kicsattannak az egészségtől - már ha a bőrszínükből indulunk ki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



A sportos, napbarnította bőrszínhez persze nem kell az, hogy azonnal bérletet válts a szoliba. A testmozgás közben nyert szín a legjobb, de ha nem bírja a napot a bőröd, válaszd inkább az önbarnítót vagy az önbarnítót tartalmazó testápolót.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.