tinédzser László Attila szerelem Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
László Attiláért odavannak a tinilányok, de egyesek túl messzre merészkednek. Egy porzsonyi kislány azt hazudta, hogy ő Attila szerelme.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

"Egy éve ismerjük egymást, de az iskola miatt csak nyáron tudunk több időt együtt tölteni. Tavaly például én utaztam Attiláékhoz Kézdivásárhelyre egy hétre - mesélte gondolkodás nélkül Dorina. - A múlt héten ő jött hozzám Szlovákiába. Moziba és szórakozni is elmentünk, sőt még étterembe is elvitt. Nagyon szeretem őt, Attila hihetetlenül aranyos és cuki" - áradozott Dorina.

Attila anyukája azonban nem tudott semmit a szerelemről, és biztos benne, hogy a fiának még nem volt barátnője.

"Biztos megnézi a lányokat, de eddig elvolt nélkülük. A közösségi oldalon beszélget velük, de ráér, hisz olyan gyerek még! Tudom, hamarosan eljön az ideje, hogy szerelmes lesz, és akkor majd beszélek vele, tanácsokkal látom el. Nagyon féltem a csalódásoktól, de ezeket mindenkinek át kell élnie. Hallottam erről a lányról, akivel állítólag moziban is volt, pedig a fiam életében nem járt moziban" - mondta az anyuka.

Hogy valóban lézetik-e ez a szerelem, nem tudni. Annyi azonban biztos, hogy Dorinának egyetlen közös fotója sincs Attilával.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.