A legcukibb kiegészítők strandoláshoz - Tanulj a stílusikonoktól!

fashion week kiegészítő strand kánikula fürdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kánikula. Neked mi ugrik be először, ha ezt a szót hallod? Egy nagy adag, hűsítő fagylalt? Egy pohár jéghideg limonádé? A nagymamád kertjében a ropogós gyümölcsöket termő cseresznyefa? A legforróbb nadrág, amit csak el lehet képzelni? A kedvenc legyeződ? Vagy a vízpart, ahol a legszebb bikinidben, az újonnan beszerzett strandos törölközőn élvezed, ahogy a vízben lehűlt, gyöngyöző bőrödet végigcsókolja a nap? Ha ez utóbbi, akkor lesd meg, mi milyen holmikra bukkantunk a strandra asszociálva. Vigyázat, mert nem fukarkodtunk a hivalkodással és a cukiságfaktorral.

Retró napszemüveg

Tavaly és tavalyelőtt a klasszikus, nyolcvanas évekbeli műanyag Ray Ban fazon hódított, előtte pedig az aviátor stílussal lehetett mindenkit levenni a lábáról. Idén a vastag, színes vagy éppen macskaszemet kölcsönző műanyag keretes napszemüvegek a sztárok. Bár Dita Von Teese-t nem a strandon, hanem a kaliforniai Coachella fesztiválon fotózták le, az ő ihletésére választottuk a klasszikus, ötvenes éveket idéző, cicás vagy éppen vicces kereteket.

Mókás tatyók

LeAnn Rimes énekesnő egyik oldalán újdonsült férjével, Eddie Cibrian sorozatszínésszel, a másik oldalán egy mókás, rojtos táskával vágott neki a mexikói tengerpartnak. Ne szorítkozzunk mi sem az egyszerű darabokra! A strandcucc tárolására válasszunk élénk színű plasztik szütyőket, vagy feltűnő berakásokkal díszített, őrült darabokat.

Méretes kalapok

Szerénységnek az idei vízparton nincs helye! Ha már szalmakalapokról van szó, akkor felejtsd el a kisebb karimás, szalmaszínű darabokat, mert azok már unalmasak. A mi kedvenceink a Katie Holmes hófehér, nagykarimás, hetvenes éveket idéző kalapjának mintájára a malomkeréknyi széles, színes változatok.

Színes törölközők

Csinos és csinosabb, narancsbőrös és irigyelnivaló, kismellű vagy nagy cicijű - a hírességek a vízparton is különböznek. Egy dologban viszont - legalábbis az általunk végignézett több száz kép alapján - teljesen egyetértenek: a strandoláshoz fehér vagy szürke törölköző illik. Ehhez mi csak annyit fűznénk hozzá, hogy ez is az a dolog, amelyben nem szeretnénk követni őket.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.