Lakatos Márk átalakít: Nőies nő lett a szupervékony, törékeny Andreából

átalakítás fashion week Ritter Doron Gáspár Viki Lakatos Márk Szofrán Zsolt bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk és csapata ezúttal Takács Andreának mutatta meg, hogy szupervékony, törékeny alkata ellenére is igazán nőies lehet.

Andrea mindenkit sokkolt, amikor elárulta, hogy 37 éves. Első ránézésre ugyanis inkább húszéves diáklánynak tűnt. Lakatos Márk azonban Andreából is elővarázsolta a dögös, kifinomult énjét - Andreának is elakadt a lélegzete, mikor megpillantotta magát a tükörben.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Nyaklánc, karkötő, öv, ruha, cipő: Mango, táska: Furla

Szofrán Zsolt mesterfodrász Andrea természetes világosbarna hajszínét hamvas barnára színezte, és fokozatos fazonúra vágta. Andi haját végül Zsolt hullámosra szárította, amitől igazán romantikus lett a frizura.

Tipp! Nézd meg VV Ágica átalakulását galériánkban! Katt ide!



Andrea világoskék szemszínéhez Gáspár Viki sminkmester egy kávészínű szemhéjpúdert választott, amibe egy pici barnát és lilát is kevert. Andinak szép nagy szemei vannak, ezért Viki alul is húzott kontúrt, szájára pedig egy a ruhájához illő óarany szájfényt választott.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

Andrea apró, vékony, de formás alakjára Lakatos Márk egy laza esésű kék ruhát választott, amelyben csodásan érvényesültek a hölgy lábai.


http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Zfx64AsQYYUyyXDv


Az átalakítás óta Andi úgy érzi, mintha kicserélték volna. "Már sokkal magabiztosabbnak érzem magam, azóta bátrabban sminkelek és rövidebb szoknyákat is gyakrabban hordok" - mesélte Andrea, aki azt is elárulta nekünk, hogy azóta új munkahelyet is talált.

ANDREA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1106/Lakat201167205134

Lakatos Márk átalakít: Szexi díva lett a kétgyermekes anyukából!http://www.life.hu/legytrendi/20110531-lakatos-mark-atalakit-8-koves-agnes.htmlLakatos Márk átalakít: Így néz ki a magyar Victoria Beckham!http://www.life.hu/legytrendi/20110516-lakatos-mark-atalakit-7foldi-beata.htmlLakatos Márk átalakít: 10 évet fiatalodott VV Ágica!http://www.life.hu/legytrendi/20110518-lakatos-mark-atalakit-vv-agica.htmlLakatos Márk átalakít - Petra vörös magas sarkúra cserélte a tornacipőjéthttp://www.life.hu/legytrendi/20110510-lakatos-mark-atalakit-5-bauer-petra.htmlLakatos Márk átalakít: Sportos fitneszedzőből elegáns dívahttp://www.life.hu/legytrendi/20110503-lakatos-mark-atalakit-5-nagy-amarilla.htmlLakatos Márk átalakít: Visszafogott anyukából dögös-vörös bombázóhttp://www.life.hu/legytrendi/20110426-lakatos-mark-atalakit-4-kocsany-rita.htmlLakatos Márk átalakít: Sportos kislányból igazi díva lett Mariann!http://www.life.hu/legytrendi/20110419-lakatos-mark-atalakit-3-mariann.htmlLakatos Márk átalakít: Telt idomokkal is lehetsz szupernő!http://www.life.hu/legytrendi/20110412-lakatos-mark-atalakit-2-szandi.htmlLakatos Márk bombanőt varázsolt Zalatnay Cini lányábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110405-lakatos-mark-atalakit-zalatnay-cini-lanya-benedek-niki.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.