fashion week férfidivat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évvel ezelőtt, amikor Katie Holmes gondolt egyet és lesétált Tom Cruise farmerjában az utcára, nem is gondolt bele, hogy mekkora lavinát indít el. De mi van akkor, ha a pasik nyúlják le a mi cuccainkat?

A pasifarmer a nőn nemcsak azt hirdeti, mennyire szexi és laza vagy, hanem az egész világ tudtára adja, hogy van valaki, akivel olyan meghitt a viszonyod, hogy az ő ruháit viseld. A piacon megjelenő boyfriend szabású ruhadarabok után viszont az utóbbi időben mintha fordult volna a kocka. Egyre több blogon látni, mintha a stílusos férfiak rákaptak volna az olyan darabokra, amit eddig a nők kiváltságának hittünk. Pontosan mire gondolunk? Megmutatjuk, és a szemléltető ábrát sem spóroljuk le.

Lájkolj minket a Facebookon és nyerj Volt vagy Balaton Sound jegyet!


Férfias pink





www.nymag.com (Tommy Hilfiger, Ermenegildo Zegna), http://lookbook.nu
www.nymag.com (Tommy Hilfiger, Ermenegildo Zegna), http://lookbook.nu

A majdnem-balerina

Na jó, balerinatopánról azért nem beszélhetünk, de a dress slipers névre hallgató cipőfajta a dandy korszak után ismét reneszánszát éli. Az 1800-as években az ilyen típusú, kényes darabokat az esti kimenő alkalmával viselték az egykori divatfik. Angliában a mai napig vannak olyan cipészmesterek, akik a legmagasabb minőségben készítenek ilyen darabokat. Mindenesetre mi csak örülünk, hogy a "balettcipő" mellett nem találták ki, hogy a pasik egyből tütüt és harisnyát is viseljenek!

http://lookbook.nu, kék cipők: Vivienne Westwood (www.nymag.com, AFP)
http://lookbook.nu, kék cipők: Vivienne Westwood (www.nymag.com, AFP)

Könnyű, nyári kendők

Nem csalás, nem ámítás: a férfiak is - legalábbis a férfidivatot teremtő tervezők - is felfedezték az olyan kiegészítőket, mint a könnyű anyagból készült, csupán díszítő funkciót szolgáló, nyári kendők. A 2011-es tavaszi-nyári kifutókon láttunk egyszerű, egyszínű, csöppet sem feltűnő darabokat, de olyan szín- és mintakavalkádban tobzódó sálakat is, amelyek inkább a mi nyakunkba kívánkoznak. Egy szexi férfinyakban tekergő finom kendő valóban vonzó tud lenni, úgyhogy mi nem állunk a trend útjába.

A tökéletes férfivessző - szólj hozzá!



www.nymag.com (Etro, Nicholas K), http://lookbook.nu
www.nymag.com (Etro, Nicholas K), http://lookbook.nu

Kézitáskák

Hol vannak már azok az idők, amikor a férfiak a zsebükben hordtak mindent a pénztől kezdve az irataikon át a lakáskulcsig? A trendi pasik mostanság megirigyelték tőlünk az kedvenc feneketlenjeinket, és hasonlóan termetes darabokkal járkálnak fel-alá. Nektek bejön?

http://lookbook.nu, www.nymag.com (Giorgio Armani, Louis Vuitton, Gucci)
http://lookbook.nu, www.nymag.com (Giorgio Armani, Louis Vuitton, Gucci)

Parányi sort

A divatban minden visszatér. Így van ez olyan ruhadarabokkal is, amelyeket már akkor is furcsának találtunk, amikor először voltak soron. Idén nyáron nemcsak mi, csajok mutathatjuk meg a combjainkat, hanem a pasik is. Reneszánszát éli ugyanis a Magnum sorozatból ismert sort, ami szerintünk csak és kizárólag Tom Sellecknek és néhány tizenéves fashionista fiúnak állt jól.

www.nymag.com (Dolce & Gabbana), http://lookbook.nu, www.nymag.com (Michael Bastian)
www.nymag.com (Dolce & Gabbana), http://lookbook.nu, www.nymag.com (Michael Bastian)

Színes cipők

Ha eddig azt hittük, hogy a színes, feltűnő cipők, amellyel a legegyszerűbb ruhát is magasabb szintekre emelhetjük, kizárólag a mi kiváltságunk, akkor nagyot tévedtünk. Az idei szezonban ugyanis nemcsak a férfiakra álmodott ruhák tobzódnak a színekben, hanem a cipők is. A bátrabb pasik már most kiléphetnek a fekete-barna-szürke sötét háromszögéből és áldozhatnak a színes divatobjektek oltárán.

www.nymag.com (Frankie Morello, Hermés, Ermenegildo Zegna)
www.nymag.com (Frankie Morello, Hermés, Ermenegildo Zegna)


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Nyári gardrób, ami elfér egy táskábanhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110610-nyari-gardrob-ami-elfer-egy-taskaban.htmlLakatos Márk átalakít: Így lesz szédítően dögös a körte alak!http://www.life.hu/legytrendi/20110614-lakatos-mark-atalakit-10-toth-kriszta.html3 kreatív divatújdonság magyar alkotóktólhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110614-3-kreativ-divatujdonsag-magyar-alkotoktol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.