fashion week borostyán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén az élénk színek viszik a prímet - így aki igazán divatos szeretne lenni, annak kötelező beszereznie egy-két korall árnyalatú ruhát vagy kiegészítőt!
Felső, pántos ruha: www.next.co.uk; masnis ruha: Mango

Hódít idén a korall szín - a sztárok, például a stílusikon, Cheryl Cole is szívesen pompáznak a narancsos színű darabokban. Ez az árnyalat barna bőrhöz és sötét hajszínhez áll a legjobban, de a világos típusoknak sem kell búslakodniuk: néhány, jól megválasztott kiegészítővel ők is divatosan lehetnek 2011 nyarán. Arra ügyelj csak, hogy ez a szín már önmagában is nagyon látványos, így érdemes mellé kevésbé élénk kiegészítőket választani. Arannyal és feketével igazán feltűnő lehetsz, de az idén nagyon trendi, nude színű kiegészítőkkel sem lőhetsz mellé!


Rövidnadrág, karperec, többsoros nyaklánc: Mango; cipő, öv: Zara; bogaras nyaklánc: H&M; szandál: www.next.co.uk
Lady Gaga nem tud járnihttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110607-lady-gaga-nem-tud-jarni.htmlNagy bikinimustra - Tarts velünk!http://www.life.hu/legytrendi/20110607-nagy-bikinimustra-video.htmlLakatos Márk átalakít: Nőies nő lett a szupervékony, törékeny Andreábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110607-lakatos-mark-atalakit-9-takacs-andrea.htmlA legnagyobb nyári divatbakik: Tedd - ne teddhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110606-a-legnagyobb-nyari-divatbakik-tedd-ne-tedd.htmlA hét legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjaihttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110603-a-het-legjobban-es-legrosszabbul-oltozott-sztarjai.htmlFérfi a legszebb nők sorábanhttp://www.life.hu/legytrendi/20110603-ferfi-a-legszebb-nok-soraban.htmlNem hordanak melltartót a sztárok idén nyáronhttp://www.life.hu/legytrendi/20110602-britney-spears-nem-hord-melltartot.htmlColour blocking - Mondj igent a nyár divatőrületére!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110601-colour-blocking-mondj-igent-a-nyar-divatoruletere.htmlA pasim öltöztetett egy hétig: Így néztem ki!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110530-a-pasim-oltoztetett-egy-hetig-igy-neztem-ki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.