Alig múlt harminc, máris őszül Tom Cruise neje

stressz őszülés Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki hinné, hogy a ma is kislányos külsejú Katie Holmes őszül?

Hiába a drága fodrász és a sok-sok hajápolás, Katie Holmes beleőszült a Tom Cruise mellett eltöltött évekbe. A színésznő még csak harminchárom éves, hajában azonban már nem egy ősz hajszál díszeleg. Az őszülés legtöbbször - a genetikán kívül - a sok stressz miatt is van - Katie-nek ebben pedig jócskán van része. Naponta firtatják férje nemi hovatartozását, és az utóbbi filmjei miatt lépten-nyomon megkérdőjelezik tehetségét. Ráadásul sokan a gyermeknevelési taktikáit is vitatják, így nem csoda, ha Katie élete igen stresszes az utóbbi hónapokban. Kedves Katie, válassz jobb hajfestéket, esetleg cseréld le a férjed - mielőtt teljesen megőszülsz!

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Tipp! Kiosztották a VIVA Comet díjakat! Nézd meg, hogyan ünnepeltek a sztárok!



Segítség! Egyre korábban őszülünk!http://www.life.hu/tested-lelked/20110404-oszulnek-a-fiatal-nok.htmlHogyan legyek jó nő? - Csodatévő rizses arcmaszk fillérekbőlhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110608-hogyan-legyek-jo-no-csodatevo-rizses-arcmaszk-fillerekbol.htmlMagyar származású a világ legidősebb modelljehttp://www.life.hu/szepulj/20110607-carmen-dellorefice-a-vilag-legoregebb-modellje.htmlA legfinomabb gyümölcsös kencék nyárrahttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110607-a-legfinomabb-gyumolcsos-kencek-nyarra.htmlBotrányos plakáton villantott a színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20110603-rooney-mara-a-tetovalt-lany-plakatjan.htmlA Middleton nővérek szépségtitkaihttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110603-a-middleton-noverek-szepsegtitkai.htmlA vörös hajszín titkaihttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110602-a-voros-hajszin-titkai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.