Tiszta anyja vagy kiköpött apja? - Tudd meg, kire hasonlít igazán a gyerek!

családalapítás szavazás iWiW internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az iWiW Gólyahír szolgáltatásának köszönhetően ezentúl azonnal értesítheted rokonaidat és barátaidat a kis csöppség érkezéséről, sőt, azt is megtudhatod, hogy kire hasonlít igazán a gyerek.

"Tiszta apja!" - lelkendezik rendszerint a család egy része, amikor először pillantja meg az újdonsült családtagot, ugyanakkor azonnal vitába bonyolódnak azokkal, akik szerint a gyerek egyértelműen az édesanyja vonásait örökölte. Az iWiW újdonságának köszönhetően most már a vita az interneten is folytatódhat, ahol bármelyik ismerős leteheti a voksát amellett, hogy kire is ütött az apróság.

Thinkstock
Thinkstock

Töltsd fel, üzenj, szavazz!

Az iWiW Gólyahírnek köszönhetően a szülők fél pillanat alatt feltölthetnek csemetéjükről fotót, közzétehetik az apróság születési adatait, bejelölhetik hozzá a szülők iWiW-es adatlapját, és maguk is megadhatják, hogy véleményük szerint kinek a vonásait is örökölte az utód.
A dolog nem öncélú: a feltöltött gólyahírről az ismerősök azonnal értesülhetnek a hírfolyamban, és el is árulhatják véleményüket azzal kapcsolatban, hogy szerintük tiszta anyja, vagy éppen kiköpött apja-e a pici. Lehetőség van a gólyahír megosztására is ismerőseikkel, akik az örömhírre olyan gombokkal válaszolhatnak, mint a "Gartulálok", "Aranyos" és a "Zabálnivaló" gombot.

Szavazás klubok, szülők egyaránt

A Gólyahír mellett újdonság az is, hogy a jövőben az iWiW-en klubok és magánszemélyek egyaránt indíthatnak bármikor szavazást. Utóbbi a kérdés és a válaszlehetőségek megadása után azonnal útjára indítható, a szavazás eredménye pedig pillanatokon belül láthatóvá válik. A továbbiakban pedig elég egyetlen szavazat ahhoz, hogy a szavazó bekerüljön a hírfolyamba - minden ismerőse láthatja majd, hogy milyen szavazáson vett részt, és, hogy mire szavazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.