Balaton Sound fashion week zenei fesztivál fesztivál VOLT Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pannónia Fesztivállal hivatalosan is beindult a hazai fesztiválidény, amelynek első nagy állomása az ország egyik legbarátságosabb fesztiválja címet kiérdemlő soproni VOLT lesz.

A sok embert vonzó eseményen tagadhatatlanul a zenéé, az együttlété és a szórakozásé a főszerep, de a divatos hétköznapi embereket vadászó fotósok és a gombamód szaporodó divatblogok miatt lassan az öltözködés is az előbbiek mellé sorolható. Az idei fesztiváltrendet a hírességektől lestük el, akik már áprilisban letudták az év első többnapos szabadtéri buliját, a Coachellát.

Tippünk:
Nyerd meg hetijegyed a Volt, vagy Balaton Sound fesztiválokra! A játékhoz kattints ide!






Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rihanna, Katy Perry és Alessandra Ambrosio

A fotósok odáig meg vissza vannak, hogy végre a nép között kaphatják lencsevégre a sörrel lazuló, barátaikkal lötyögő hírességeket. Talán pont ezért olyan népszerű a Coachella, amely alig tíz év alatt középkategóriás zenei fesztiválból nőtte ki magát világszerte ismert eseménnyé.

Ezen a fesztiválon rendre feltűnik Dita Von Teese is, aki még egy ilyen eseményen sem hazudtolja meg önmagát és tetőtől talpig elegáns nő marad. Számára a magas talpú cipő, a napszemüveg és a vörös rúzs alap, a többi a körítés. Legyen szó parányi jumpsuitról vagy egyberuháról, a jelszó a nőiesség!

Dita Von Teese: AFP
Dita Von Teese: AFP

Bár mostanában Kelly Osbourne is szereti megmutatni a csajos énjét, a lázadó hölgy azért nem adja alább a mokaszin és a fehér zokni kettősénél. A fesztiválokon egyébként az a jó, hogy bátran bevállalhatjuk azt, amit az utcára nem vennénk fel. Ezért ha van ilyen indíttatásunk, akkor ne fogjuk vissza magunkat: éljenek a vicces minták, a különleges összeállítások, a lenge ruhácskák és ne feledkezzünk meg a kalapokról se!

Kelly Osbourne: AFP
Kelly Osbourne: AFP

A sztárok mellett trendet diktáló félcelebek közé tartoznak a híres emberek csemetéi vagy a celebekkel barátkozó polihisztor (értsd DJ, modell, énekesnő és leendő színésznő), kérészéletű divatikonok. Ebbe a kategóriába tartozik Harley Viera-Newton is, aki szintén rendre előfordul a fesztiválon. Egy laza póló, egy egyszerű sort és egy cipellő hármasával máris utolérhetjük. A többi már csak hab a tortán.

Harley Viera-Newton: AFP
Harley Viera-Newton: AFP

Természetesen a fesztiválokról - főleg ilyen kiszámíthatatlan időjárás esetén - nem hiányozhat a gumicsizma és az esőkabát, ahogy a bikini sem. Ma már szerencsére sokkal nagyobb a választék, mint néhány évvel ezelőtt volt, sőt, magyar dizájnerkabátot is vihetünk magunkkal a fesztiválra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.