Kánikulaöltözékek az irodába - A 2011-es trendek jegyében

munkahely kánikula öltözködés Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harminc fokban és a mostanában jellemző trópusi páratartalomban legszívesebben a bőrünkből is kivetkőznénk. Ha viszont belegondolunk, hogy a decens kiskosztümben, zárt cipőben vagy a vállat takaró felsőben kell végigküzdenünk a napot a munkahelyen, legszívesebben azonnal beteget jelentenénk. Szerencsére az idei trendek kedveznek az irodistáknak, így anélkül lehetünk divatosak, hogy kivernénk a biztosítékot. Megmutatunk néhány nem kifejezetten klasszikus, de office-barát összeállítást.


Klasszikus összeállítás másképp



Fendi: http://nymag.com
Fendi: http://nymag.com

Törekedj a maximumra!

A maxiszoknyában az a jó, hogy ugyanúgy takarja a lábakat, mintha nadrágot vennél fel, viszont a megfelelő anyagból készült darab sokkal szellősebb. Azt pedig leírni is nehéz, mennyire jó érzés, amikor az afrikai eredetű meleg szél belekap a szoknyába! Irodisták hasvillantó topok vagy ujjatlan felsők helyett párosítsák fehér blúzzal, ahogy Jil Sandernél láttuk. Ahol a harsány színeket nem favorizálják a vezetők, ott maradjunk a visszafogott bézseknél, szürkéknél, barnáknál vagy kékeknél. A színes részletekről azért ne feledkezzünk meg, a cipő vagy a táska például tökéletesen megfelel arra, hogy kiéljük a színszeretetünket.

Jil Sander: http://nymag.com
Jil Sander: http://nymag.com

Tipp! A nyár legújabb divatőrülete képgalériánkban! Katt ide!








Stella McCartney: http://nymag.com
Stella McCartney: http://nymag.com



Nőies elegancia

Ha éppen azon kapjuk magunkat, hogy a legnőiesebb énünk előcsalogatására vágyunk, ne fogjuk vissza magunkat! A húszas, harmincas évekből ismert harmonikaszerű plisszírozás reneszánszát éli. A Chloé divatház könnyed szoknyája bennünket is megihletett. A lágy esésű, klasszikus darab mellé szintén egy régi időket felelevenítő Pán Péter galléros felsőt választottunk. A legnagyobb forróságban se vetemedjünk arra, hogy egy laza vietnámi papucsban szambázunk be az irodába. A mi abszolút kedvenceink a különleges, kövekkel, gyöngyökkel, fémstrasszokkal, rojtokkal díszített szandálok.

Chloé: http://nymag.com
Chloé: http://nymag.com

Tipp! A nyár legtrendibb szandáljai képgalériánkban! Katt ide!


Így viseld a nyár legtrendibb nadrágját!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110613-igy-viseld-a-nyar-legtrendibb-nadragjat.htmlFesztiválszettek - Legyen egy sztár a stylistod!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110613-fesztivalszettek-legyen-egy-sztar-a-stylistod.htmlSzupertrendi göncök féláron - Indul a nagy nyári vásárlásmánia!http://www.life.hu/legytrendi/20110620-takacs-nora-learazasok-vasarlas-akciok.htmlCuki nyári ruhák minden testalkatrahttp://www.life.hu/legytrendi/20110613-cuki-nyari-ruhak-minden-testalkatra.htmlÍgy lopnak meg bennünket a pasik!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110607-noies-ruhak-amiket-a-pasik-is-hordanak.htmlNyári gardrób, ami elfér egy táskábanhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110610-nyari-gardrob-ami-elfer-egy-taskaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.