Ördög Nóra Comet Náray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Comet gálán láttunk csinos és kevésbé megnyerő ruhákat - hódítottak a maxiruhák és a testhez simuló darabok. Ördög Nóra ruhája azonban kiemelkedett a többi közül - lássuk, miért!

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Nézd meg a többi celeb ruháját is képgalériánkban! Katt ide!

A légiesen karcsú műsorvezető az egyik legnépszerűbb hazai divattervező, Náray Tamás múzsája és modellje - éppen ezért a zenei díjátadóra is tőle választott egy igen különleges darabot. Ez a krémszínű darab kitűnik a 2011-es kollekció ruhái közül: a fent nagyon nőies és csodás vonalvezetésű darabot igen buggyosra tervezte a magyar ruhamágus, mert az ülep résznél méretes nadrágok idén is fénykorukat élik. A vádliban már szűk overallhoz Nóra - a tőle megszokott módon - sarut viselt, a kiegészítők pedig arany színben pompáztak.

Ördög Nórától megszoktuk már a kissé különc darabokat, hiszen szerencsés alkatán minden jól áll. Mi azonban örültünk volna, ha kissé nőiesebbre veszi a figurát, és a saru helyett egy magassarkút választ. Az sem lett volna rossz, ha jobban hangsúlyozza remek alakját, és egy testhez simulóbb fazont választ. Ennek ellenére nekünk bejött Nóra szerelése, mert igazán üde színfolt volt a számtalan maxiruha és sok, közönségesen rövid ruhácska között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.