Lakatos Márk átalakít: Így lesz szédítően dögös a körte alak!

átalakítás fashion week Ritter Doron Gáspár Viki Lakatos Márk Szofrán Zsolt bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk és csapata ezen a héten Tóth Krisztát vette szárnyai alá, aki szerelmi csalódás után szeretett volna teljesen megújulni, és egyben bebizonyítani volt párjának: ő bizony nem egy szürke lány, hanem igazi bombanő!

Krisztával nemrég SMS-ben szakított a vőlegénye. A lány azonban ahelyett, hogy összetört volna, jelentkezett átalakításunkra, hogy új életét új külsővel kezdhesse. Lakatos Márk most is varázsolt, és felszínre hozta Kriszta szuperdögös énjét.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Blézer, felső, szoknya: Marks & Spencer, táska: Furla, cipő: Mango

Szofrán Zsolt mesterfodrász egyetértett Kriszta fekete hajszínével, a formával viszont nem: egészen új, klasszikus, kicsit franciás fazont vágott neki, ami fantasztikusan állt a fiatal lánynak.

Tipp! Nézd meg VV Ágica átalakulását galériánkban! Katt ide!


Gáspár Viki sminkmester

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

Lakatos Márk Kriszta körte alkatához ceruza fazonú, hosszában gombolt szoknyát választott, ami előnyösen körülfogta nőies csípőjét.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=rGV5ZhFJZupAcTs5

Az átalakítás óta Kriszta már bátran hord szoknyákat is, és sokkal magabiztosabb. "Az ismerőseim és a családom is nagyon meglepődött a változáson, de mindenkinek nagyon tetszett. Azóta a férfiaktól is több pozitív visszajelzést kapok" - lelkesedett a fiatal lány.

KRISZTA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1106/Lakat2011614192734

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.