Hogyan legyek jó nő? - Így készíts trendi nyári frizurát

frizura strand Takács Nóra haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ventilátor napok óta teljes fordulatszámon pörög, de így is tikkasztó a hőség a lakásban? Kézenfekvő a megoldás: el innen, de gyorsan!

Irány a Balaton, a tengerpart vagy a közeli strand. Mindegy, csak víz legyen. De hogy a hűsölés és a tengernyi élmények közepette is csinosak maradhassunk, mutatok pár trükköt, amelyeket én is előszeretettel alkalmazok a vízparton:

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!


Tipp! A legtrendibb szandálok nyárra! Nézd meg képgalériánkat!


Lájkolj minket a Facebookon és nyerj Volt vagy Balaton Sound jegyet!


Hogyan legyek jó nő? - Csodatévő rizses arcmaszk fillérekbőlhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110608-hogyan-legyek-jo-no-csodatevo-rizses-arcmaszk-fillerekbol.htmlHogyan legyek jó nő? - Filléres fogyasztó saláta nyárrahttp://www.life.hu/szepulj/20110601-hogyan-legyek-jo-no-filleres-fogyaszto-salata-nyarra.htmlHogyan legyek jó nő? - 2 szexi nyári frizura, amit magad is elkészíthetszhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110525-hogyan-legyek-jo-no-2-szexi-nyari-frizura-amit.htmlHogyan legyek jó nő? - Szép, ápolt lábakat a szandiba!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110511-hogyan-legyek-jo-no-pedikur-szep-apolt-labakat-a.htmlHogyan legyek jó nő? - Hódító tavaszi sminkhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110504-hogyan-legyek-jo-no-tavaszi-smink.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.