Feketén vagy krémesen szereted? - Ilyen vagy a szerelemben!

személyiség ízlés párkapcsolat jellem kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki forrón szereti, van, aki jegesen, és van, aki koffein nélkül. Ha szenvedélyes kávéimádó vagy, akkor éppúgy élvezed az ízeket, mint a szerelmet. Igen, éppúgy. A kávéivás ugyanis árulkodhat érzelmi és érzéki életedről is.
Thinkstock
Thinkstock


Erős fekete - erős egyéniségeknek

Az erős egyéniségek erős feketét isznak. Ha az eszpresszó a kedvenced, több-kevesebb cukorral és egy csepp tejjel vagy tejszínnel, akkor igazán határozottan intézed a szerelmi ügyeidet. Pontosan tudod, hogy mit akarsz, és amit akarsz, azt el is éred. Az élet minden területén vezető szerepre törsz, éppúgy szereted irányítani a kedvesedet, mint ahogyan az érzéki élményeket is kézben tartod. És éppen ez az, ami miatt gyakran maradsz egyedül. Kevesen élvezik, ha minden lépésüket előre meghatározzák, inkább hagyd, hogy néha a pasid is érvényesüljön, te is boldogabb leszel.

Szólj hozzá: Miért kell a férfinak a pornó?


Könnyed hosszúkávé a könnyed kalandoroknak

hosszúkávé


Kapucsínó a változatosság szerelmeseinek

kapucsínó kávé



Thinkstock
Thinkstock

Tejeskávé a romantikusoknak

Érzelmes, romantikus, álmodozó, szerelmes típus vagy. Ha a kávét sok-sok tejjel vagy tejszínnel szereted, számodra a kávéivás éppúgy szertartás, mint a szerelem és a szeretkezés. A kedvesedért bármit megteszel, bármire hajlandó vagy, hogy a kedvében járj. A hűség azonban nem erős oldalad. Ahogy az érzelmeid már nem lángolóan forrók, új kalandot, új boldogságot keresel egy új partner oldalán. Szerelemből szerelembe esel, az érzéseid akár naponta meg tudnak változni, néha nem is egy pasiba, hanem csak a romantikába szeretsz bele. Érzéki szerető vagy, a szexet viszont el sem tudod képzelni érzelmek nélkül.

Tipp! Őrült kalapok az ascoti derbin! Nézd meg képgalériánkat!


Jegeskávé jégkirálynőknek

jegeskávé

Édesen-mézesen - a dolce vita híveinek





Thinkstock
Thinkstock

Koffeinmentesen a nyugodt személyiségeknek

Ha a koffeinmentes kávékat szereted, nyugodt személyiség vagy. Sőt, senki sem képes semmivel kihozni a sodrodból. Ilyen az egész életed, ilyenek a kapcsolataid is. A szenvedélyes vitatkozások, a szenvedélyes kibékülések és a szenvedélyes szeretkezés sem az erős oldalad. Egyszerűen alkalmatlan vagy a szélsőséges érzelmi viharokra. Más talán unalmasnak tartaná a világodat, de egy hozzád hasonlóan kiboríthatatlan és végletekig higgadt partner mellett életed végéig boldog lehetsz. És bár nem szeretkeztek úton-útfélen, a szexuális életeteket egyikőtök sem érzi sivárnak vagy unalmasnak, ez pedig mindkettőtöknek megfelel.

Tipp! újra divat a zselécipő! Nézd meg képgalériánkat!


Kávékülönlegességek az egzotikum szerelmeseinek

kávékávékávé



Lájkolj minket a Facebookon és nyerj Volt vagy Balaton Sound jegyet!



Teszteld magad! Féltékeny típus vagy?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110603-szemelyiseg-teszt-feltekeny-tipus-vagy.htmlAmilyen a G betűd, olyan vagy az ágyban!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110525-erzeki-szexjegyekerotikus-iraskep.htmlÍgy értelmezd az E-számokat! - Nem minden veszélyeshttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110609-igy-ertelmezd-az-eszamokat-nem-minden-veszelyes.htmlA 10 legerősebb méregtelenítő zöldség és gyümölcs - Így fogyaszd őket!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110516-a-10-legerosebb-meregtelenito-zoldseg-es-gyumolcs-igy-fogyaszd.htmlEzeket edd, ha rossz a kedved! - A leghatékonyabb hangulatjavítókhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110502-ezeket-edd-ha-rossz-a-kedved-a-7-leghatekonyabb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.