Lakatos Márk átalakít: Így lett bájos kislányból vérbeli démon VV Zsófi

átalakítás fashion week Ritter Doron Gáspár Viki Lakatos Márk Szofrán Zsolt bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk és csapata ezúttal a ValóVilág 4 kislányos szőkeségének, Zsófikának mutatta meg, hogyan hozhatja ki magából a csábító démont.

VV Zsófi sokszor úgy érzi, hogy a nézők sokkal kislányosabbnak látják őt, mint amilyen valójában. "Nem vagyok az az ártatlan jókislány" - vallotta be mosolyogva Zsófi, így aztán a feladat is adott volt: a mesternégyesnek a nap végére Zsófiból vérbeli, dögös démont kellett varázsolnia.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Ruha, cipő, gyűrű: Mango

Zsófi ragaszkodott hosszú szőke tincseihez, amivel Szofrán Zsolt mesterfodrász is egyetértett, ugyanakkor egy kicsit hamvasabb árnyalatúra színezte, majd pedig hullámokat varázsolt bele, és egy laza kontyot készített a tincsekből.

Tipp! Nézd meg VV Ágica átalakulását is galériánkban! Katt ide!


Gáspár Viki sminkmester

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

Lakatos Márk Zsófi szupervékony alakjához egy igazán dögös vörös overált választott, amelynek aszimmetrikus szabása fantasztikusan állt a szőkeségen.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=EmRvcbj49Ov01bbB

Zsófi az átalakítás után a barátaival találkozott, akiknek nagyon tetszett új külseje, sőt, az utcán még néhány rajongó is odament hozzá, hogy elmondják, milyen jól áll neki új frizurája. "Nem szeretem, ha begöndörítik a hajam, de egészen meglepett, hogy így feltűzve milyen jól áll."

ZSÓFI ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1106/Lakat2011621154223


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.