Retteg attól, hogy célpont lesz az elhízott tévésztár! - Nem mer bikiniben mutatkozni

elhízott burkini szakács Nigella Lawson bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak burkiniban, vagyis a testet tetőtől talpig takaró fürdőruhában merészkedik a strandra Nigella Lawson, a híres tévés szakács.


Northfoto
Northfoto

Nemrég azonban kínos, burkinis fényképek jelentek meg róla, amelynek kapcsán elismerte, nem szeretné, ha célponttá válna elhízott alakja miatt. Amikor ugyanis a paparazzó felbukkant az ausztráliai Bondi Beach partján, nagyon kellemetlenül érezte magát. Először csak azzal védekezett, hogy nem akarta az egész testét bekenni napolajjal, ezért viselt ilyen fürdőruhát. Később azonban bevallotta, nem szeretné, ha bikiniben látnák az emberek. "Senki sem érezné jól magát a strandon, ha ő lenne a kövér és csúnya ember példája" - mondta a tévés szakács, aki végül viccesen hozzátette, hogy sokkal rosszabb lett volna, ha bikiniben fotózzák le.

Tipp! Elképesztő átalakulás, nézd meg VV Zsófi új arcát képgalériánkban! Katt ide!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.