Sztártrend: Hódíts szexi oroszlánsörénnyel!

frizura haj Jessica Simpson Beyoncé Knowles Cheryl Cole
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg ma minden a természetes és gyönyörű hajról szól, addig vannak sztárok, akik kibújva a trendet diktálók szabálya alól, érdekesnél érdekesebb frizurával jelennek meg egy-egy eseményen.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cheryl Cole, Jessica Simpson és Elle MacPherson

Cheryl Cole, Elle MacPherson és Jessica Simpson mind tupírfésűt ragadott, mielőtt megmutatták magukat a kamerának. Mindez az elmúlt egy hónapban történt, így nem csoda, ha kíváncsiak vagyunk, csinálnak-e ezek az első fecskék nyarat a régóta nem divatos, magasra tupírozott, hajlakkal rögzített frizurának. A magasra tornyozott hajdivat Marie Antoinette idején volt Európa-szerte népszerű, igaz, a XIV. Lajos egyik szeretőjéről elnevezett, úgynevezett fontange frizura már korábban ismert és elterjedt volt a francia udvarban. (A fontange eredetileg csak a rögzítésre használt szalagot vagy vázat jelentette, később maga a frizura is ezt a nevet kapta.) A fejre halmozott hajtömeg divatja Marie Antoinette fejével együtt hullott a porba. Legközelebb az 1960-as években tért vissza, gondoljunk csak Jackie Kennedyre, aki után nők milliói lakkozták bukósisak keménységűre a hajukat. A hetvenes években inkább a természetesség volt a trend, de a nyolcvanas évek újra teret engedett a gigantikus sörénynek.

Forrás: http://hu.wikipedia.org, AFP
Forrás: http://hu.wikipedia.org, AFP

Marie Antoinette, Jackie Kennedy

Aki követni szeretné a fent említett sztárokat, annak nem lesz egyszerű dolga, hiszen bármilyen könnyűnek is tűnik elkészíteni a frizurát ("Ugyan már, csak egy kis hajhab, tupírozás és rengeteg hajlakk!"), sok időre, türelemre és kitartó karizomra van szükség. Aki ilyen frizurára adja a fejét, soha ne frissen mosott hajból dolgozzon, mert azzal sokkal nehezebb bánni. A legkönnyebb természetesen hullámos vagy a fejtetőn nagy csavarókkal hullámosított hajból kiindulni, hiszen a hullámok már adnak egy alaptartást és volument. A frizura akkor szép, ha egyenletesen tupírozott, nincsenek benne lyukak vagy lelapult tincsek. A tartásért a tupírozáson kívül a sok-sok zselé és hajlakk felel. Szerencsére ma már léteznek olyan termékek, amelyek úgy tartják a frizurát, hogy az összhatás olyan lesz, mintha paróka lenne a fejünkön.

Tipp! Elképesztő átalakulás, nézd meg VV Zsófi új arcát képgalériánkban! Katt ide!



Topfrizura nyárra: legyen kétszínű a hajad!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110613-topfrizura-nyarra-legyen-ketszinu-a-hajad.htmlA vörös hajszín titkaihttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110602-a-voros-hajszin-titkai.htmlHogyan legyek jó nő? - 2 szexi nyári frizura, amit magad is elkészíthetszhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110525-hogyan-legyek-jo-no-2-szexi-nyari-frizura-amit.htmlKódold ki a samponod!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110524-kodold-ki-a-samponod.htmlApróságok, amikkel könnyedén feldobhatod a frizurádhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110524-aprosagok-amikkel-konnyeden-feldobhatod-a-frizurad.htmlEzek azok a frizurák, amik mindenkinek jól állnak!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110513-ezek-a-frizurak-amik-mindenkinek-jol-allnak.htmlA hajszárítás aranyszabályaihttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110510-a-hajszaritas-aranyszabalyai.html5 sztárfrizura, amit soha ne utánozz!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110509-5-sztarfrizura-amit-soha-ne-utanozz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.