A legtrendibb kiegészítők, amik nélkül nincs fesztivál

fashion week kiegészítő fesztivál ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig várjuk, hogy kezünkben egy laza hosszúlépéssel vagy könnyű limonádéval, a színpad előtt, a porban topogva-ringatózva hallgassuk a kedvenc számainkat! A fesztiválszezonra készülve gyorsan felmértük, milyen trendi kiegészítővel újíthatnánk be. Ez alkalommal kihagytuk a fast fashion cégek gyorsan cserélődő kínálatát, és kizárólag magyar divattervezők, iparművészek és alkotók termékei közül válogattunk.

Először is választottunk egy alapdarabot, majd megihletődve keresgéltünk hozzá néhány szuper kiegészítőt. Egy fesztiválról nem hiányozhatnak a kánikularuhák, a semmi kis anyagból készült tunikák, a lenge szoknyák. Egy pillekönnyű anyagból készült pólóruhánál nem is találhatnánk jobbat a fullasztó hőségben. A fesztiválokról nem maradhatnak el a játékos, fiatalos, üde kiegészítők sem. Válasszunk bátran hangsúlyos színű vagy izgalmas formájú darabokat!

Life.hu
Life.hu

Fesztiválozni persze nemcsak színesen, hanem visszafogottan is lehet, a visszafogottság viszont nem jelent unalmasságot egy pillanatra sem. Az élményt az olyan anyagok, mint a len és a pamut, teszik természetközelivé. Válasszunk első blikkre egyszerű, mégis ötletes szabású miniruhát vagy sokat sejtető, könnyed ingruhát. Ezekhez természetes vagy természetes hatású kiegészítők illenek. Egy hangsúlyos, jól kombinálható műbőr öv feldobja a legegyszerűbb szettet is (Látomás), de valódi bőrből készült darabok is mesésen mutatnak, ráadásul egy kis kopottság patinássá teszi a bőrből készült kiegészítőket. Ha ékszereket viszünk, akkor inkább az olcsóbb, de látványosabb darabok mellett döntsünk. Aki nem szeret sok kiegészítővel nekivágni a fesztiválnak, azoknak a multifunkcionális darabokat ajánljuk, válasszunk olyan táskát, amelyik övtáskaként és válltáskaként is viselhetők!

Life.hu
Life.hu

Bármennyire jó időt is jósolnak, a Sziget, de még inkább a SZIN idején, éjszaka, de legkésőbb hajnalban néhány órára biztosan lehűl az idő. Jól jön ilyenkor egy kapucnis felső vagy hosszú ujjú pamutpóló. Az idei nyár a virágmintáké, amivel a magyar tervezők sem fukarkodtak sem a ruhák, sem a kiegészítők terén. Vannak, akik a magyaros motívumvilágot kedvelik, akiben viszont nincs annyi patriotizmus, és beéri bármilyen virágmintával, az számtalan iparművész munkái közül válogathat.

Life.hu
Life.hu

Akinek viszont a sportos, laza, farmer-póló stílus jön be, annak is van néhány ötletünk. Vagány pólókból ugyanis szintén jó a felhozatal, legyen szó bohémabb, elvontabb darabokról vagy olyanokról, amelyet saját magadnak tervezel. A sportos darabok és a színek jól megférnek egymás mellett, válasszuk a szezon trendszíneit: az intenzív sötétkéket, a harsogó zöldet, a korallt vagy az üde pinket. És ha a fesztiválon arra is figyelünk, hogy szelektíven gyűjtsük a hulladékot és repohárba kérjük az italunkat, akkor miért ne fizethetnénk újrahasznosított anyagból készült pénztárcából?

Life.hu
Life.hu





Így viseld a nyár legtrendibb nadrágját!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110613-igy-viseld-a-nyar-legtrendibb-nadragjat.htmlLakatos Márk átalakít: Így lett bájos kislányból vérbeli démon VV Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20110621-lakatos-mark-atalakit-11-zsofika.htmlFesztiválszettek - Legyen egy sztár a stylistod!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110613-fesztivalszettek-legyen-egy-sztar-a-stylistod.htmlSzupertrendi göncök féláron - Indul a nagy nyári vásárlásmánia!http://www.life.hu/legytrendi/20110620-takacs-nora-learazasok-vasarlas-akciok.htmlÍgy már nem szexi! Túl bő ruhába bújt a karcsú szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110617-heti-stilusmustra-jennifer-lopez-hatalmasat-bakizott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.