Nyaralás előtt érdemes elmenni a kozmetikushoz, sűrűbben lejárni az edzőterembe, és odafigyelni a vacsorára - de van még valami, amit nem hagyhatunk ki: ez pedig a bikinivásárlás. Akár tengerpartra, akár a Balatonra készülsz, érdemes egy kicsit több időt szánni arra a ruhadarabra, mely a legtöbbet mutatja belőled. Íme néhány hasznos trükk, ami segít, hogy megtaláld a számodra legelőnyösebb darabot!


Thinkstock

Rendhagyó módon most nem arra térünk ki, hogy a bikini felpróbálása során mire figyelj oda - olyan öleteket kapsz tőlünk, melyek segítségével a próbafülkét meg sem kell közelítened. Vásárláskor fontos, hogy az előnyös testrészeinket emelje ki az aprócska ruhadarab, és lehetőleg palástoljuk vele az apróbb hibáinkat.

Kismellűeknek

Ha a kismellű lányok táborába tartozol, válassz pánt nélküli darabot, melynek mellrészét fodrok borítják - ettől kebleid nagyobbnak tűnnek majd. A fodros, pánt nélküli darabok A és B kosarat viselő lányoknak állnak a legjobban. Még egy igen nyomós érv szól ezen darabok mellett: napozáskor szépen, egyenletesen engedi a barnulást, nem kell tartanunk attól, hogy csíkosra sül a vállunk.

www.calzedonia.com

Sportos csajoknak

A sportos lányok jobban kedvelik az egyszerű, de kényelmes viseleteket, melyek többórás úszáskor is tartják a kebleket. A szélesebb alsórész nagyon kényelmes, a stabil felsőrész pedig biztosítja, hogy sportolás alatt sem hagyjuk el melltartónkat.

www.triumph.com

Fürdőruhakörkép a hazai strandokról

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=qv7Ls6eUsDi0DZ34


Nagy keblekre

Ha a nagymellű lányok csapatát erősíted, fontos, hogy a bikinifelső elég stabil legyen a C, D kosaras keblek megtartásához. Ez a középen "bevágott" fazon nagyon előnyösen és szexisen emeli ki a nőies idomokat. Minden pasinak elakad majd a lélegzete!

www.hm.com

Uniszex fazon

Íme egy olyan darab, mely szinte mindenkinek jól áll. Az alsórész pont annyit takar, amennyit kell, a felsőrész pedig a kismellű lányokat is teltebbé varázsolja, a nagyobb melleket pedig csodásan kiemeli.

www.hm.com, www.etam.comKánikulaöltözékek az irodába - A 2011-es trendek jegyébenhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110613-kanikulaoltozekek-az-irodaba-a-2011es-trendek-jegyeben.html Így viseld a nyár legtrendibb nadrágját!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110613-igy-viseld-a-nyar-legtrendibb-nadragjat.html Lakatos Márk átalakít: Így lett bájos kislányból vérbeli démon VV Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20110621-lakatos-mark-atalakit-11-zsofika.html Fesztiválszettek - Legyen egy sztár a stylistod!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110613-fesztivalszettek-legyen-egy-sztar-a-stylistod.html Szupertrendi göncök féláron - Indul a nagy nyári vásárlásmánia!http://www.life.hu/legytrendi/20110620-takacs-nora-learazasok-vasarlas-akciok.html