Katalin hercegő divattanácsadó nélkül utazik Amerikába

fashion week Katalin hercegnő stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge újdonsült hercegnője nem szorul stílustanácsadó segítségére - stylistját nem viszi magával júliusi amerikai és kanadai körútjára.  
Forrás: AFP
Forrás: AFP


Katalin nem visz magával stylistot az amerikai körútjára, de egy asszisztens azért a segítségére lesz abban, hogy összeválogassák a ruháit. Amy Eastell divattanácsadó, Vilmos herceg asszisztenseinek egyike segíti Kate vásárlását - múlt héten már jártak is Alexander McQueen üzletében és a Belgravia butikban is. Együtt indultak Londonba, Katalin kedvenc üzleteibe is, a Selfridgesbe és a Harvey Nicholsba, hogy megtalálják a tökéletes darabokat.

Egy bennfentes szerint a hercegnő bekért néhány ruhát a legnevesebb dízájnerektől is. Szívesebben venné kölcsön a darabokat, ahelyett, hogy megvásárolná őket - így igen sokat tudna csökkenteni a költségeken.

"Katalin változatosan szeretne öltözni, szívesen viseli a megfizethető márkák darabjait, és a legnevesebb tervezők kreációit is. Azt tervezi, hogy egy összeállítást egész nap viselni fog, kivéve persze, ha este valamilyen különleges eseményre hivatalos" - mesélte egy bennfentes. Előreláthatólag nemcsak a régi, jól bevált márkákból - Reiss, Whistles, LK Bennett - választ majd ruhákat, hanem új tervezőket is kipróbál Vilmos herceg kedvese.

Tipp! Elképesztő átalakulás, nézd meg VV Zsófi új arcát képgalériánkban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.