Lakatos Márk átalakít: Bombázó lett Viki, és még csak most szült!

átalakítás fashion week Ritter Doron Gáspár Viki Lakatos Márk Szofrán Zsolt bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk és csapata ezen a héten a kétgyermekes édesanyát, Hegyi Viktóriát vette szárnyai alá, hogy megmutassák, családos anyaként is lehet valaki szexi díva.


Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Atléta, blézer, nadrág, gyűrűk, cipő, táska: Mango


A kétgyermekes édesanya bátran ült mesterfodrászunk székébe, sőt, arra kérte őt, ha lehet, szabadítsa meg hosszú hajától. Zsolt ezért egy trendi, rövid frizurát készített Vikinek, amihez egy határozottabb, aszimmetrikus frufrut vágott, a gesztenyebarnára festett tincseket pedig fahéj színű fénymelírral dobta fel.

Tipp! Nézd meg VV Zsófika átalakulását képgalériánkban! Katt ide!



Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Fotó: Ritter Doron
, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

Gáspár Viki sminkmester egy natúr színű szemhéjporral és barna kontúrceruzás satírral hangsúlyozta az anyuka szemeit, szájára pedig egy narancsos rózsaszínes szájfényt választott, ami tökéletesen illett a a hajszínéhez és a ruhájához.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=pybh0GHoB4bOO7kQ


Lakatos Márk egy szmokingkabátot és egy hozzá illő vagány, sztreccses, kigyómintás nadrágot választott Viktóriának: "Viki igazi modern nő lett, akiről senki nem mondaná meg, hogy hat hónapja szült!"

"A családomnak nagyon teszett az új külsőm, mindenkinek feltűnt, hogy éveket fiatalított rajtam a rövid haj!" - mesélte Viki.


VIKI ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1106/Lakat201162811115

Lakatos Márk átalakít: Így lett bájos kislányból vérbeli démon VV Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20110621-lakatos-mark-atalakit-11-zsofika.htmlLakatos Márk átalakít: Így lesz szédítően dögös a körte alak!http://www.life.hu/legytrendi/20110614-lakatos-mark-atalakit-10-toth-kriszta.htmlLakatos Márk átalakít: Nőies nő lett a szupervékony, törékeny Andreábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110607-lakatos-mark-atalakit-9-takacs-andrea.htmlLakatos Márk átalakít: Szexi díva lett a kétgyermekes anyukából!http://www.life.hu/legytrendi/20110531-lakatos-mark-atalakit-8-koves-agnes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.