bőrbetegség égési sérülés újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születésekor szinte alig volt bőre egy amerikai kisfiúnak, jelenleg is folyamatosan cserélni kell a kötéseket a testén, hogy ne fertőződjenek el a harmadfokú égési sérüléseknek látszó sebek.

Az újszülött amerikai kisfiú, Brody Curtis bőre - fotók a kisfiúról - azonban nem égett meg, hanem egy ritka betegségen szenved. Emiatt nagyon vékony a bőre, még egy érintés is végzetes lehet a számára - írta meg a Bors. "Születésekor úgy nézett ki, mintha harmadfokú égései lennének. Szinte látni lehetett az agyát a vékonyka bőr alatt" - mesélte az indianai kisfiú édesanyja, Heather.


A ritka betegségben szenvedő kisfiút ugyan hazavihették a szülei a kórházból, ám olyan csúnya nyílt sebek borítják a testét, hogy folyamatosan kell cserélniük a kötéseket, mert különben elfertőzne. Az orvosok sajnos nem tudnak segíteni a Brodyn, erre a ritka és fájdalmas betegségre egyelőre nincs gyógyszer.

Sokkolta a nézőket az adás! Fogfehérítésre kényszeríti egy anya a gyermekeithttp://www.life.hu/anyaskodj/20110701-sokkolta-a-nezoket-az-adas-fogfeheritesre-kenyszeriti-egy-anya-a.htmlMi tartott eddig? Három év után kapott végre nevet a magyar sztár kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110630-mi-tartott-eddig-harom-ev-utan-kapott-vegre-nevet-a.htmlEgyéves kislányokat is operáltak fiúvá Indiában! - A lányok nem értékesekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110629-egyeves-kislanyokat-is-operaltak-fiuva-indiaban-a-lanyok-nem.htmlForradalmi felfedezés! Az autizmus kezelhető az étrend megváltoztatásávalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110627-forradalmi-felfedezes-az-autizmus-kezelheto-az-etrend-megvaltoztatasaval.htmlAz új őrület, ami rabul ejt minden gyereket! - Mi a peonza titka?http://www.life.hu/anyaskodj/20110624-az-uj-orulet-ami-rabul-ejt-minden-gyerekeket-a.html5 hónapig bírta az apaságot! Elhagyja családját a szexi színészhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110624-5-honapig-birta-az-apasagot-elhagyja-feleseget-a-szexi-szinesz.htmlMár 19 évesek az egyfejű sziámi ikrek - Máig a legjobb barátokhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110624-mar-19-evesek-az-egyfeju-sziami-ikrek-maig-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.