Botrány készülődik! A Desperado sztárjának férjétől született gyereke a szupermodellnek

Linda Evangelista színésznő házasság családalapítás szupermodell Salma Hayek viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb botrány készülődik Hollywoodban, miután kiderült: nem csak a mexikói színésznőnek, Salma Hayeknek van gyereke férjétől, a milliárdos Francois-Henri Pinault-tól. A férfi ugyanis az apja a korábbi szupermodell, Linda Evangelista gyermekének is. Pikáns, hogy a gyermekek egyidősek.

Ahogy arról a Bors beszámolt, néhány napja hivatalosan is van egy féltestvére Salma Hayek gyermekének, aki a férfi félrelépéséből született.
Linda Evangelista szupermodell ugyanis bíróságra vitte az apasági ügyet, mert Pinault nem volt hajlandó támogatni a fiát.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A dolog pikantériája, hogy a két gyerek egyidős - úgy tűnik, a francia üzletember 2006-ban aktívan hódolhatott az élvezeteknek, amikor Salmával tartottak egy kis szünetet. Azt még nem tudni, hogy a gyönyörű színésznő mit szól ahhoz, hogy azt a bizonyos szünetet a kapcsolatukban későbbi férje gyermeknemzésre használta...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.