Még sosem beszélt róla! Katalin hercegnő először nyilatkozott családalapítási terveikről

terhesség Katalin hercegnő család alapítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő mesebeli esküvője óta mindenki lázasan találgat, vajon mikor születik majd meg az álompár első gyermeke. A hercegnő azonban első ízben csak most, a kanadai körútja alkalmával nyilatkozott családalapítási terveiről.


AFP
AFP

Most, a pár kanadai körútja egyik nyilvános programján a hercegnő azonban teljesen elérzékenyült. Meglátott ugyanis egy kétéves kislányt a tömegben, aki annyira elbűvölte, hogy barátságosan köszöntötte is. A kislány édesapja, David Cheater mindeközben jókívánságait fejezte ki a hercegnőnek, miszerint reméli, hamarosan Katalin hercegnő is családot alapít majd Vilmos herceggel. A hercegnő pedig mosolyogva megköszönte és hozzátette, ő maga is ebben bízik.

Vilmos herceg egyébként 1982. június 22-én született, körülbelül 11 hónappal szülei, Károly walesi herceg és Diana walesi hercegné 1981 júliusában tartott esküvője után. Ezért, ha Katalin hercegnő is követi a királyi hagyományokat, még 2012 áprilisa előtt megszülheti az első kisbabáját.

Tipp! Meztelen testekre festettek! Nézd meg képgalériánkat!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.