Szekeres Nóra nemcsak a trend kedvéért öltözködik

izzadás izzadásgátló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető figyelemmel kíséri az aktuális divatot, ám mindig szereti egyéniségét is belevinni öltözködésébe. Lássuk, manapság miben érzi magát a legjobban!

Az idei év nyári divathulláma a vidámságot, életörömet és optimizmust tükrözi. Ezért a mostani trendi színek a harsányabb, merészebb árnyalatok mint a narancssárga, mályva, korallpiros vagy türkiz. "Nem szeretek nagyon feltűnősködni, ezért óvatosan bánok ezekkel a színekkel. Mindig a kevesebb több elvét vallom. A csinos megjelenéshez egy egyszerű, szép ruha is elég." Nóra az ékszerek terén is a letisztultságot szereti. Véleménye szerint egy fekete ruhához például elég egy különleges, egyedi karkötő. A kéket és türkizt érzi igazán magáénak, ha pedig már szépen lebarnult, szívesen vesz fel pezsgő-, illetve halvány rózsaszín ékszereket.

A cipők terén Nóra szíve csücske a tűsarkú, amelyben szerinte páratlan szépségében mutatkozhat meg a női láb. A nemrég újra divatba hozott, 50-es és 60-as éveket idéző törpesarkú lábbeliket Nóra fenntartásokkal kezeli, mert úgy gondolja, egyáltalán nem formásítják a lábat, és nehéz velük kapcsolatban elvonatkoztatni az ódivatúságtól. Ha természetesebben, kényelmesebben szeretne felöltözni, inkább sarut vagy balerinacipőt húz pl. egy csinos szoknyával.

A trendi, vonzó külső azonban mit sem ér ápolt, kellemes megjelenés nélkül. "Bármilyen jól is nézel ki, mindent elronthatsz azzal, ha izzadtan, kellemetlen illatot árasztva jelensz meg egy rendezvényen vagy baráti összejövetelen." - vallja Nóra, aki mindig hord magánál izzadásgátló dezodort. Neki leginkább az új Rexona vált be, ami a MOTIONSENSETM technológiának köszönhetően egy lépéssel az izzadás előtt jár, és már mozgás hatására működésbe lép. Az új szabadalmaztatott technológia lényege, hogy a bőr felszínén lévő illatkapszulák mozgás hatására széthasadnak, és kellemes illatot bocsátanak ki, így hosszabb ideig frissnek érezheted magad.

A Rexona Facebook oldalán naponta frissülő csajos témákkal találkozhatsz. Csatlakozz, kommentelj és lájkolj a sok értékes nyereményért: Facebook.com/rexona.hu

További információ itt.

(fizetett hirdetés)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.