Beyoncé levetkőzött - mindent megmutat új videoklipjében

esküvő Beyoncé Knowles énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem láttunk fotókat Beyoncé évekkel ezelőtti menyegzőjéről - új klipjében azonban az énekesnő menyasszonyt játszik, és sokkal többet mutat, mint eddig bármikor.




A klip második felére az ara átöltözött - Beyoncé ekkor már egy csontszínű-arany, szaténból készült menyasszonyi ruhát visel, ami nem igazán nyerte el a tetszésünket. Amilyen szép a kontya és sminkje, annyira túlzó a leginkább habcsókra emlékeztető ruha. A kezdeti erotika sincs már meg, amint feltűnik a túldíszített ruha - hiába a romantikus jelenetek és a naplemente.

Talán az énekesnő azért választott ilyen ruhát, mert valódi esküvőjén 2008-ban nélkülöznie kellett a pompát és a felhajtást? Akkor igen szűk körűre sikeredett a ceremónia. Talán most ezt pótolta be? Beyoncé egyébként korábban azt nyilatkozta, hogy harmincévesen szeretne szülni - a születésnapja pedig szeptemberben lesz...

Tipp! Morbid fotók, döglött legyek újraélesztve! Nézd meg képgalériánkat!



Hogyan legyek jó nő? Pillekönnyű nyári édesség, ami nem árt a vonalaidnakhttp://www.life.hu/szepulj/20110706-hogyan-legyek-jo-no-pillekonnyu-nyari-edesseg-ami-nem-art.htmlA legjobb nyári frizurák az arcformádhozhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110705-a-legjobb-nyari-frizurak-az-arcformadhoz.htmlKirúgták, mert nem sminkelte magáthttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110704-kirugtak-mert-nem-sminkelte-magat.htmlRá sem lehet ismerni az énekesnőre, annyira elcsúnyult!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110704-sinead-oconnor-teljesen-megvaltozott.htmlNicole Kidmant másolja az amerikai country-énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20110701-nicole-kidmant-masolja-az-amerikai-countryenekesno-taylor-swift.htmlOlvadásbiztos szépség: a legtutibb vízbázisú alapozók nyárrahttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110701-olvadasbiztos-szepseg-a-legtutibb-vizbazisu-alapozok-nyarra.htmlKatalin hercegnő ajándékot kapott Camillátólhttp://www.life.hu/szepulj/20110701-ajandekot-kapott-katalin-hercegno-camillatol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.