Mit, honnan, mennyiért? Nagy külföldi leárazásmustra

fashion week leárazás internetes vásárlás ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megesik, hogy a nyaralás alatt betévedünk egy ismeretlen üzletbe, majd tömött zacskókkal távozunk, annak tudatában, hogy megtaláltuk életünk divatmárkáját. Ezt a magasztos pillanatot általában egy jóval kiábrándítóbb követi: de hogy fogom én ezeket a cuccokat otthon beszerezni? Az internetnek és az online shopoknak hála, ma már bármit az ajtónk elé röpítenek Angliából, de még az USA-ból is. A ruharendeléstől nem kell félni, ezt elhiszitek majd, ha meglátjátok a csodás és felettébb kecsegtető árú felhozatalt.

Asos - A divat fellegvára


Nem, ez a cím kicsit sem túlzás: az Asoson minden megtalálható, amire egy trendkövető nő vágyhat. Saját márkás termékeiken túl egyre több divatmárkát is berántanak, ami azt jelenti, hogy akár olyan márkájú cuccra is szert tehetünk, ami amúgy nem vállal hozzánk szállítást. Az online divatbirodalom kreátorai le sem veszik a kezüket a divat pulzusáról, ezért ha valami feltűnik a kifutón, az néhány héten belül az Asos kínálatában is ott lesz. A minőségre egyelőre nem panaszkodunk, pedig cipőt, ruhát és táskát is rendeltünk már az Asos.com-ról (www.asos.com). Ha elindul a leárazás, érdemes várni néhány napot, hisz az árakat egyre lejjebb és lejjebb viszik, a készlet pedig kimeríthetetlennek tűnik. Extra nagy előnye, hogy ingyen szállítanak hozzánk.


Kék táska: 37.18 Euro, drapp platform szandál: 48.72 Euro, szatén bokacsizma: 23.08 Euro,
színes vászontáska: 22.44 Euro, gyűrű: 9.62 Euro, mályva szandál: 19.23 Euro,
nyaklánc: 4.49 Euro, nyomott mintás pénztárca: 16.03 Euro


Topshop - A szupertrendi

Londonban Topshop ruhában megjelenni egy divatos eseményen sikknek számít: színésznők és énekesnők egyaránt rajonganak a trendteremtő márka kollekcióiért. Ezzel mi is hasonlóképp vagyunk, hisz a Topshop (www.topshop.com) ruhákban mindig van egy kis csavar, egy apró, de nagyon kidolgozott ötlet. Bár az árakkal hajlamosak elszállni, leértékelés idején remek ruhákat vásárolhatunk. Kiegészítők terén szinte verhetetlenek, legalább olyan jól másolják a nagy divatházak cipő- és táskakollekcióit, mint például a Zara. Mivel a Topshop ruhák kifogástalan minőségűek, érdemes olyan univerzális, divatálló darabokat rendelni tőlük, mint a sima fehér póló vagy a kis fekete ruha. Az egészen kislányos, hippis darabok mellett az elegáns nő ruhatárából elmaradhatatlan elegáns blúzokat és szövetnadrágokat is megtalálhatjuk.


Short: 15 Font, blézer: 30 Font, fülbevaló: 5 Font, melltartó: 8 Font,
szandál: 35 Font, trikó: 5 Font

Tipp! A nyár legújabb divatőrülete képgalériánkban! Katt ide!


French Connection - A visszafogott kifinomult


Ha top minőségű nőies ruhák, akkor French Connection! Leértékelés idején olcsónak nem mondható, de mindenképp időtálló ruhákat vadászhatunk. A FCUK hatalmas erőssége, hogy képes megőrizni a tökéletes egyensúlyt a trendek és a klasszikus irányvonal között. Természetesen ők is hódolnak a csíkos és a virágos trendnek, ettől függetlenül ruháik többsége olyan kifinomult nőknek készül, akik szívesen invesztálnak letisztult, örök darabokba. Saját tapasztalatból mondhatjuk, hogy a brit viszonylatban is magasnak számító ár valóban remek minőséget jelent: az Angliából napokon át Magyarországra zötykölődő nejloncsomagban lévő fekete szövetnadrág kibontás után viselésre készen állt. Egyszerűen annyira finom anyagokkal dolgoznak, hogy ruháik többsége nem gyűrődik, nem kopik, egyszóval nem amortizálódik.


Cipő: 35 Font, ruha: 58 Font, fülbevaló: 11 Font, táska: 36 Font, blézer: 75 Font


Oasis - Az arisztokratikus

A fél világ az újdonsült hercegnő, Kate ruhaválasztásait lesi. Vilmos herceg felesége művészi pontossággal és kifinomultsággal képes kiválasztani ruháit, melyek mindig nőiesen szabottak, apró, feltűnő részlettel készültek. Az Oasis (www.oasis-stores.com) kínálatában szereplő ruhákról ugyanezt mondhatjuk, pedig csak a számítógép képernyőjén nézzük őket. A finom, karcsúsított szabású ruhákban bárki nőiesen mutat, a blúzok és pólók pedig olyan szépen kidolgozottak, hogy akár egy komolyabb meetingre is mehetünk bennük, egy laza farmerrel párosítva. Jóllehet, az Oasis árait sem kifejezetten magyar pénztárcához szabták, de a FCUK-hoz hasonlóan náluk is úgynevezett örök darabokat érdemes vásárolni. A romantikus fodros, virágmintás ruhákba nem volt túlságosan nehéz beleszeretnünk.


Ruha: 37 Euro, gyűrű: 6 Euro, cipő: 25 Euro, táska: 25 Euro,
karperec: 9 Euro, hajpánt: 4 Euro


Tipp! Morbid fotók, döglött legyek újraélesztve! Nézd meg képgalériánkat!




Aki nem szeret huszonezreket költeni egy darabra, helyette inkább az olcsó, gyorsan cserélődő ruhákat preferálja, mindenképp nézzen körül a New Look kínálatában. Leárazásmentes időszakban is elfogadható árakkal dolgoznak, sale idején viszont elszabadul a divat-pokol: ruhák, cipők, táskák hihetetlenül alacsony összegekért. Természetesen a New Look is mindig up-to-date, ha a trendekről van szó, sőt sikerük épp abban rejlik, hogy olcsó replikákat kínálnak. A többi felsorolt márkával ellentétben náluk érdemes a lehetőségekhez mérten legalaposabban szemrevételezni az adott darabot, hogy ne érjen minket kellemetlen meglepetés. Cipők közt például találunk olyan darabot, ami kifejezetten "kínais", a műbőr táskákról nem is beszélve. A ruhák és kiegészítők terén viszont nagyon is szerethető a kínálat, kiváltképp ha nem kívánunk túl sokat csengetni a divathóbortunkért.


Farmer: 10 Font, szandál: 12 Font, öv: 3.99 Font, top: 10 Font,
táska: 7.99 Font, fülbevaló: 2.50 Font

Játssz és nyerd meg a 6 darab Nativa ajándékcsomag egyikét!



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.