Lakatos Márk átalakít smink bikini fodrász stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ez volt életem legszuperebb napja!" - kiáltotta Niki, aki már többször is próbálkozott bekerülni azon szerencsések közé, akiket Lakatos Márk átalakít a Life.hu-n. Mivel eddig nem sikerült, egészen Zamárdiig követte kedvenc stylistját - megérte!


Elsőként Nikit mutatjuk be nektek, aki Sopronból utazott a Balatonhoz, asszisztensként dolgozik, és a koráról csak annyit árul el, hogy 30 felett van.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Mellény, póló, farmer, öv, cipő - Replay

A 40 fokos hőség ellenére hatalmas buli kerekedett az átalakításból, persze a fesztivál elképesztő hangulata is gondoskodott erről.

Niki minden percét élvezte a délutánnak, a profi csapat: Gáspár Viki sminkmester, Szofrán Zsolt mesterfodrász és Ritter Doron fotográfus körbezsongta a soproni lányt, aki még mindig alig hitte el, hogy vele történik mindez.

Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

"Márk hihetetlen személyiség, a csapat szuper, laza és jópofa. Mindent megtettek, hogy vagány, trendi csajnak érezzem magam és a végeredmény elképesztő lett."

Tipp! Elképesztő átalakulás, VV Zsófi új arcot kapott! Nézd meg képgalériánkat!



Szolid, kicsit csillámos smink, természetes szépség - ezek voltak a irányvonalak, a végeredmény pedig felülmúlta mindazt, amit az elején a Life.hu sátor közönsége a Balaton Soundon akár gondolni is mert. Az új külsőhöz pedig nem vízibicikli, hanem valódi yacht járt.

Nézd meg a videót, hogyan csalogatták elő Nikiből romantikus és sejtelmes énjét a Life.hu mesterei, megteremtve ezzel rajongónk újabb stílusát.



NIKI ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1107/Lakat2011712123121
Játssz és nyerd meg a 6 darab Nativa ajándékcsomag egyikét!

Lakatos Márk átalakít: Igazi, elegáns nő lett a 22 éves anyuka!http://www.life.hu/legytrendi/20110705-lakatos-mark-atalakit-13-fazekas-dora.htmlLakatos Márk átalakít: Bombázó lett Viki, és még csak most szült!http://www.life.hu/legytrendi/20110628-lakatos-mark-atalakit-12-hegyi-viktoria.htmlLakatos Márk átalakít: VV Zsófi, bájos kislányból vérbeli démonhttp://www.life.hu/life/galeria/20110622-lakatos-mark-atalakit-11-zsofika-galeria.htmlLakatos Márk átalakít: Így lesz szédítően dögös a körte alak!http://www.life.hu/legytrendi/20110614-lakatos-mark-atalakit-10-toth-kriszta.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.