Katalin hercegnő Kate Middleton utazás smink szemhéj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő remekül választ ruhát - kedveli a természetes színeket, formákat és fazonokat. A sminkjét azonban sosem variálja - lássuk, milyen is az a smink, amihez Katalin mindig ragaszkodik!

Vilmos kedvese rengeteget utazik, számtalan protokolláris rendezvényen részt kell vennie - van, hogy huszonnégy óra alatt megjárja a kánikulát és a hűvösebb vidékeket is. Számára fontos sminkelési szempont, hogy a festékek ne mosódjanak el, de hivalkodó színeket sem szabad viselnie. Napjait kamerák kereszttüzében tölti - ő azonban mindig a minimál sminkre szorítkozik. Még híres menyegzőjére is maga készítette el make-up-ját, mert korábban profiktól már megtanulta az alapokat. Akár vadvízi evezéshez, akár estélyre készül, a hercegnő mindig ugyanazt a sminket viseli. Lássuk, hogyan is készül!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hercegnőnek nagyon szép bőre van, így nincs szüksége sok alapozóra. Természetes színű púdert használ, arccsontjaira pedig mindig felvisz egy leheletnyi rózsás pirosítót. Szemeit jellegzetesen sminkeli: sokak szerint ő hozta vissza a divatba a fekete szemceruzát. Katalin ezzel húzza ki alsó és felső szemhéját, a szemhéjpúdere pedig mindig natúr színű. Ajkaira is természetes színű rúzst és szájfényt használ.

Nekünk tetszik Katalin egyszerűsége, hiszen sminkje tökéletes hétköznapi viselet. Azonban nem bánnánk, ha néha látnánk kicsit "élni" is a hercegnőt - egy-egy alkalomra használhatna picit élénkebb rúzst, netán erőteljesebb szemfestéket is. Kíváncsian várjuk, mikor láthatjuk végre a kicsit vagányabb és merészebb Kate Middletont.

Kirúgták, mert nem sminkelte magáthttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110704-kirugtak-mert-nem-sminkelte-magat.htmlHogyan legyek jó nő? - Így készíts hőálló nyári sminket!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110629-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-hoallo-nyari-sminket.htmlKészíts extrém fesztiválsminket!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110623-extrem-fesztivalsminkek.htmlHogyan legyek jó nő? - Hódító tavaszi sminkhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110504-hogyan-legyek-jo-no-tavaszi-smink.htmlNem is gondolnád, mi mindenre jó egy egyszerű szemceruza!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110421-smink-szemceruza-hasznalata-szemhelypuder-helyett.htmlA szép nők is bakiznak - Minden idők legrosszabb sztársminkjeihttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110414-minden-idok-legrosszabb-sztarsminkjei.htmlHogyan legyek jó nő? - Varázsolj hollywoodi szempillákat!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110407-hogyan-legyek-jo-no-mindent-a-muszempillakrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.