Imádják vagy utálják? - Pasikat kérdeztünk a nyár húzó trendjeiről

fashion week vélemény Nyár pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt vezető nyári trend, négy véleményét vállaló pasi. Egyszerre viccesek, ugyanakkor kíméletlenül megmondják, mit gondolnak a kedvenceinkről: a maxiruháról, az erős színű rúzsokról, vagy a levehetetlen utcai "pizsamanadrágunkról". Ha eddig nem voltál biztos benne, hogy melyik darabbal vagy tuti befutó náluk, most arra is fény derül.


A Life.hu trendőrei: Bulcsú, 34 éves mérnök. Ferenc, 31 éves jogász. Peti, 25 éves adminisztratív asszisztens. Balázs, 30 éves projektmenedzser.

Maxiszoknya


kifutós kép: AFP, piros szoknya: Promod, drapp szoknya: Pull & Bear
kifutós kép: AFP, piros szoknya: Promod, drapp szoknya: Pull & Bear

Bulcsú:

Ferenc: "Ami nem nagyon élénk meg virágos, az szerintem is klassz. Elsősorban magas lányoknak áll jól, és bár a feleségem nem az, találtunk olyat, ami jól áll neki."

Peti: "Nyári alapdarab, ráadásul szinte minden lánynak jól áll, kortól függetlenül. Persze az sem mindegy, milyen felsővel vagy kiegészítővel veszi fel."

Balázs: "Nem rossz, de nyáron azért nem ilyenből szeretnénk többet látni, tehát trend csak azoknak legyen belőle, akiknek a rövidebb verziók nem előnyösek."

Vibráló színű rúzs


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bulcsú:

Ferenc: "Semmilyen körülmények között sem! Olyan, mint a 80-as évek esszenciája. A mellkasszőr és David Hasselhoff sem menő."

Peti: "Ennyire élénk rúzst nem sokat láttam még az utcán, de hajrá lányok, legyetek bevállalósak! Nehezen tudnám levenni róla a szemem, az biztos!"

Balázs: "Hát ez ijesztő, már-már félelmetes. Ha hozzávesszük, hogy mi volt a rúzsozás eredeti célja (máshol helyezkedő ajkakra való figyelemterelés), akkor itt túl jól sikerül a projekt. A kevesebb néha több."

Tipp! Megvan Magyarország három legszebb lánya! Nézd meg képgalériánkat!



Mintamixelés


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bulcsú

Ferenc: "Ez sem, jobban szeretem az időtálló, egyszerűbb dolgokat. Sokkal finomabb ízlésről árulkodnak, a finom ízlés pedig általában intelligenciát sejtet."

Peti: "Lehet, hogy ez a mintakeverés az idei nyár trendje, de nekem egyáltalán nem tetszik. Ráadásul szinte látom magam előtt lányismerőseimet, ahogy jelentőségteljes pillantások után az utcán a fülembe súgják, hogy: Ez a lány mit gondolt magáról, amikor reggel így öltözött fel?"

Balázs: "Túl sok. Ennyi."

Pizsamaszerű nadrág


Promod, Pimkie, H&M
Promod, Pimkie, H&M

Bulcsú

Ferenc: "Egyszerű felsővel casualnek csini. A pizsiszerű overallokat is imádom. Meg nem látszik, ha leeszi fagyival."

Peti: "Pizsama vagy nem, azok a lányok, akiknek alapvetően hasonló a stílusuk, vállalják be nyugodtan. Diszkóban nem biztos, hogy megállja a helyét."

Balázs: "A pizsamának az ágyban a helye és nem az utcán! Megértem azonban, hogy ez kényelmi szempontból tökéletes választás, de akkor is keveseknek áll jól. Tudni kell viselni!"

Telitalpú cipő


Stradivarius
Stradivarius

Bulcsú

Ferenc: "Szerintem klasszak. Nekem mindegy, milyen magas a talpa, csak tengerparti feelingje legyen, és ne fa legyen az a talp."

Peti: "Állati nőiesek ezek a cipők, de nem mindegy, hogy a leányzónak milyen lábai vannak hozzá. Az utcán szerintem többen hordják, mint akiknek igazán jól áll. Fesztiválra azért nem ajánlanám."

Balázs: "Nem tartom túl dögösnek, de inkább ezek, mint az olyan gyilkos high heelek, amiben senki nem tud járni. Annál kevés ócskább dolog van, mint amikor egy nő nem tud magas sarkúban rendesen közlekedni."

Tipp! Morbid fotók, döglött legyek újraélesztve! Nézd meg képgalériánkat!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.