fashion week bemutató ruha Rosie Huntington-Whiteley Transformers 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg Rosie Huntington-Whiteley, a Transformers 3 szexi színésznője is úgy gondolta, hogy nincs az a ruha, ami ne állna tökéletesen hibátlan alakján, ezért bármit felvehet. Úgy tűnik azonban, hogy mégis sikerült kiválasztania azt az egyet, amiben borzalmasan fest!

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Egy elszabott, hálóingszerű ruhában jelent meg Oszakában, a Transformers 3 premierjén Rosie Huntington-Whiteley, ő azonban roppant büszkén feszített az előnytelen darabban. A halványrózsaszín selyemruha nemcsak színében, de szabásában is igen előnytelenül állt a színésznőn. Mellei gyakorlatilag eltűntek a két tejeszacskó formájú erszényben. A finom anyag ráadásul a színésznő bugyijának formáját is szépen megmutatta.

MenyasszonyVarázsló: Nem bízott sokat a képzeletre VV Éva merész menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/legytrendi/20110718-menyasszonyvarazslo-nem-bizott-sokat-a-kepzeletre-vv-eva-meresz-menyasszonyi.htmlNem nézett tükörbe indulás előtt a teniszezőnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20110714-serena-williams-pink-ruhaban-erkezett-az-espy-awards-dijatadora.htmlNicole Kidman önmaga viaszfigurája - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20110715-nicole-kidman-onmaga-viaszfiguraja-heti-stilusmustra.htmlEgymilliós ruhában lett menyasszony VV Évi!http://www.life.hu/legytrendi/20110715-egymillios-ruhaban-lett-menyasszony-vv-evi.htmlEddig nem hibázott - Most teljesen elcsúfította magát a tinisztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20110715-eddig-nem-hibazott-most-teljesen-elcsufitotta-magat-emma-watson.htmlImádják vagy utálják? - Pasikat kérdeztünk a nyár húzó trendjeirőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20110714-imadjak-vagy-utaljak-pasikat-kerdeztunk-a-nyar-huzo.htmlAlakformáló ruhadarabok öt problémás területrehttp://www.life.hu/legytrendi/20110713-alakformalo-ruhadarabok-ot-problemas-teruletre.htmlLakatos Márk átalakít: Röpült a bikini - bombanő lett Niki!http://www.life.hu/legytrendi/20110712-lakatos-mark-atalakit-14.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.