Valószínűleg Rosie Huntington-Whiteley, a Transformers 3 szexi színésznője is úgy gondolta, hogy nincs az a ruha, ami ne állna tökéletesen hibátlan alakján, ezért bármit felvehet. Úgy tűnik azonban, hogy mégis sikerült kiválasztania azt az egyet, amiben borzalmasan fest!

Forrás: Northfoto

Egy elszabott, hálóingszerű ruhában jelent meg Oszakában, a Transformers 3 premierjén Rosie Huntington-Whiteley, ő azonban roppant büszkén feszített az előnytelen darabban. A halványrózsaszín selyemruha nemcsak színében, de szabásában is igen előnytelenül állt a színésznőn. Mellei gyakorlatilag eltűntek a két tejeszacskó formájú erszényben. A finom anyag ráadásul a színésznő bugyijának formáját is szépen megmutatta.

MenyasszonyVarázsló: Nem bízott sokat a képzeletre VV Éva merész menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/legytrendi/20110718-menyasszonyvarazslo-nem-bizott-sokat-a-kepzeletre-vv-eva-meresz-menyasszonyi.html Nem nézett tükörbe indulás előtt a teniszezőnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20110714-serena-williams-pink-ruhaban-erkezett-az-espy-awards-dijatadora.html Nicole Kidman önmaga viaszfigurája - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20110715-nicole-kidman-onmaga-viaszfiguraja-heti-stilusmustra.html Egymilliós ruhában lett menyasszony VV Évi!http://www.life.hu/legytrendi/20110715-egymillios-ruhaban-lett-menyasszony-vv-evi.html Eddig nem hibázott - Most teljesen elcsúfította magát a tinisztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20110715-eddig-nem-hibazott-most-teljesen-elcsufitotta-magat-emma-watson.html Imádják vagy utálják? - Pasikat kérdeztünk a nyár húzó trendjeirőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20110714-imadjak-vagy-utaljak-pasikat-kerdeztunk-a-nyar-huzo.html Alakformáló ruhadarabok öt problémás területrehttp://www.life.hu/legytrendi/20110713-alakformalo-ruhadarabok-ot-problemas-teruletre.html Lakatos Márk átalakít: Röpült a bikini - bombanő lett Niki!http://www.life.hu/legytrendi/20110712-lakatos-mark-atalakit-14.html